ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές ευκαιρίες τον μήνα Σεπτέμβριο


The Jennettes

31 Αυγούστου 2020

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές ευκαιρίες τον μήνα Σεπτέμβριο

Το καλοκαίρι τελειώνει ο πρώτος μήνας του φετινού Φθινοπώρου θα έχει μάλλον θετικό πρόσημο για αρκετά ζώδια, μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν ερωτικές ευκαιρίες τον μήνα Σεπτέμβριο;

Κριός

Για εσάς τους Κριούς ο μήνας Σεπτέμβριος, θα είναι ευνοϊκός. Θα σας δοθεί ευκαιρία νέας αρχής, για να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά και να μην χάσετε τις ευκαιρίες που έρχονται. Ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει και αυτή η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ξεκίνημα νέας αρχής. Θα σας εκδηλώσει θερμό ενδιαφέρον, ενώ θα ακούσετε ξεκάθαρες κουβέντες. Εσείς που είστε σε σχέση η διάθεση σας είναι θετική, θα βρείτε λύσεις και θα καταφέρετε να αναζωογονήσετε τον δεσμό σας.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους, αυτά που πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβριο θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Προμηνύεται άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας και καλό θα είναι να μην αδρανήσετε. Την εμφάνιση του μάλιστα κάνει ένα πρόσωπο κατάλληλο για εσάς, που θα ανανεώσει τις βλέψεις σας και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Η προοπτική σταθερής σχέσης θα είναι ανοιχτή και  πρέπει να την αξιοποιήσετε.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόυς, ο μήνας Σεπτέμβριος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός. Οι συμπτώσεις και τα ανοίγματα θα σας δώσουν την ευκαιρία να φτιάξετε τη ζωή σας. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα έχετε φιλική συζήτηση στην αρχή, η σχέση σας θα μετατραπεί γρήγορα σε ερωτική. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.