ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 7/9: Άρης Ανάδρομος- Ποια είναι τα όπλα που διαθέτετε για να πετύχετε τον στόχο σας;


Γεωργία Σταύρου

6 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια 7/9: Άρης Ανάδρομος- Ποια είναι τα όπλα που διαθέτετε για να πετύχετε τον στόχο σας;

Κριός

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας υπάρχει η τάση να εκραγείτε ή να εντυπωσιάσετε αντί να εκφραστείτε παραγωγικά περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Με τον Άρη ανάδρομο το αρχικό αίσθημα ενδέχεται να είναι αυτό της αδυναμίας, αλλά η σχέση μεταξύ της πρωτοβουλίας και της αρετής της βούλησης πρέπει να χτιστεί μέσα στον συγκεκριμένο χρόνο της ανάδρομης του πορείας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Με τον Άρη ανάδρομο είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα των προηγούμενων μηνών προς επίλυση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Αυτό που πρέπει να θυμάστε με τον Άρη ανάδρομο είναι πως οι αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα προκύπτουν κυρίως για δύο λόγους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου είναι επιλογή σας αν θα ανακατευθύνετε τον θυμό και το άγχος σας ή θα αφήσετε να αυξηθεί η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια σας για κάτι που συμβαίνει στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η αίσθηση με τον Άρη ανάδρομο είναι σαν να βρίσκεστε ξαφνικά σε μια κατάσταση την οποία είναι δύσκολο να αποτραβηχτείτε από την ενέργεια των άλλων δίπλα σας γιατί κυρίως δεν ξέρετε πώς να πείτε “όχι”. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό που μεταφράζουμε ή αισθανόμαστε ως θυμό έχει να κάνει με την ζωτική δύναμη της δικής μας ουσίας που πιέζει να εκφραστεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Μπαίνουμε σε μια εποχή όπου η οργή και ο θυμός εξωτερικεύονται με αρκετά περίπλοκο τρόπο κυρίως λόγω μιας περισσότερο παθητικής παρά επιθετικής στάσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η έλλειψη ελευθερίας είναι το σημαντικότερο ζήτημα με τον Άρη ανάδρομο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Ο πλανήτης Άρης είναι άμεσα συνυφασμένος με το κομμάτι εκείνο της ψυχής μας που έχει να κάνει με την δράση μας στα εξωτερικά ερεθίσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η εικόνα του Άρη ανάδρομου με κέντρο το ζώδιο σας είναι σαν να παίζετε χαρτιά, κρατώντας τις συναισθηματικές κάρτες, πολύ κοντά στο στήθος σας, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η όποια αντιδικία υπάρξει με τον Άρη ανάδρομο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχει στόχο να αναπροσαρμόσετε αξίες βάσει τα σημερινά δεδομένα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.