ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επιβίωναν κάτω από κάθε συνθήκη


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2020

 Τα ζώδια που θα επιβίωναν κάτω από κάθε συνθήκη

Η ζωή έχει τις δυσκολίες της και τις ανατροπές της. Από τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα μπορεί να αλλάξουν και να χρειαστεί να τα βγάλουμε πέρα με καταστάσεις που δε φανταζόμασταν.

Ποια είναι τα ζώδια που επιβιώνουν κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη;

Ταύρος

Η επιμονή, το πείσμα και η θέλησή του δυναμώνουν, αντί να καταβάλλονται, συν το ότι δεν έχει υψηλές φιλοδοξίες για να πέσει το ηθικό του, αν βρεθεί «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα». Θα βρει τρόπο να επιβιώσει και με το τίποτα, μέχρι να αποκτήσει ξανά τα πάντα.

Αιγόκερως

Δύσκολα = Αιγόκερως! Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν βιώσει στο πετσί τους τι σημαίνουν δύσκολες καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά οι δυσκολίες για κάποιο περίεργο τρόπο τον δυναμώνουν. Δεν τα παρατά σε καμία περίπτωση, τρώει τη μεγαλοπρεπή τούμπα του, «κατεβάζει» μύτες και σαγόνια και μετά, τσουπ, ξανασηκώνεται. Θα βασανιστεί, αλλά θα επιβιώσει και θα και συνεχίσει τον δρόμο του ο κόσμος να χαλάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.