ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 20/9: Δείτε πώς σας επιηρεάζει η Σελήνη στον Σκορπιό συνδυαστικά με τη δυσαρμονική σχέση του Ήλιου/ Άρη Ανάδρομου


Γεωργία Σταύρου

19 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια 20/9: Δείτε πώς σας επιηρεάζει η Σελήνη στον Σκορπιό συνδυαστικά με τη δυσαρμονική σχέση του Ήλιου/ Άρη Ανάδρομου

Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη σήμερα μπορεί να σας αποδυναμώσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα και η δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο μπορεί να φέρει προκλήσεις σε σχέσεις, φίλους και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Καθημερινά ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να δίνει την αίσθηση πως τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Ζητήματα σπιτιού, ιδιωτικής ζωής και γενικότερα ότι μπορεί μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα να σας φέρει χαρά έρχονται στην επιφάνεια με την Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Επικοινωνιακά ζητήματα και θέματα σπιτιού ενεργοποιεί η Σελήνη στον Σκορπιό και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο φέρνουν δυσκολίες ή δεύτερες σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Είναι σημαντικό σήμερα να κρατήσετε πράγματα για τον εαυτό σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να καταλάβετε τι μπορείτε να μοιραστείτε με τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η ασφάλεια, συναισθηματική ή υλική, θα σας απασχολήσει σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό και την δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας ωθεί να ψάξετε την αλήθεια σε κάτι που σας απασχολεί αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Δύσκολη ημέρα η σημερινή για δράσεις οι οποίες έχουν εξωτερικό χαρακτήρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω για ανασκόπηση και αναθεώρηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία για ανασυγκρότηση. Μην ξεχνάτε πως η αυτονομία σας είναι το κύριο δεδομένο για να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο σας ζητά να μην παραιτηθείτε από την προσδοκία η οποία συνδέεται άμεσα με το όραμα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό λειτουργεί βοηθητικά αν προσανατολιστείτε σήμερα προς κατευθύνσεις οι οποίες έχουν όραμα και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.