Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα

The Jennettes
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Οι άνθρωποι που σιχαίνονται το ψέμα είναι κι αυτοί συνήθως που δεν μπορούν με τίποτα να που κάτι που δεν αληθεύει. Προτιμούν να ακούσουν και να πουν την αλήθεια παρά να αισθάνονται ότι βρίσκονται διαρκώς σε «κίνδυνο» από τα ψέματα που είπαν.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Παρθένος

Ίσως σκέφτεστε ότι οι Παρθένοι θα ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπείς ψέυτες, επειδή σχεδιάζουν καλά το ψέμα τους και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους. Ωστόσο τους προδίδει πάντα ο τρόπος ομιλίας τους, που είναι είτε εντελώς μονότονος, είτε υπερβολικά εμφατικός. Προσπαθούν τόσο πολύ να ελέγξουν το ψέμα τους που καταλήγουν είτε υπερβολικά συγκρατημένοι είτε παντελώς ανεξέλεγκτοι.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ ευθείς και νιώθουν άνετα με την αλήθεια, οπότε όταν προσπαθούν να πουν ψέματα, δείχνει τεχνητό και περίεργο. Αν το άτομο στο οποίο μιλάνε αρχίσει να κάνει ερωτήσεις, οι Λέοντες τα χάνουν και δεν μπορούν να διατηρήσουν τον ειρμό στο ψέμα τους. Είπαν ότι είχαν γρίπη; εννοούσαν κρύωμα. Κάθε λέξη που λένε κάνει το ψέμα τους χειρότερο.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες νιώθουν χάλια όταν λένε ψέματα και τα συναισθήματά τους φαίνονται σε όλο τους το πρόσωπο. Η εκφραστικότητά τους είναι υπέροχη όταν μιλούν ειλικρινά, αλλά τους προδίδει όταν προσπαθούν να πουν ψέματα. Οι λέξεις τους λένε μια ιστορία και το πρόσωπό τους λέει μια άλλη, ενώ το ίδιο το ψέμα τους βαραίνει μέχρι επιτέλους να το παραδεχτούν.