Τα ζώδια που έχουν τη μεγαλύτερη διαίσθηση

The Jennettes
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Κάθε ζώδιο έχει κι από ένα διαφορετικό χάρισμα, αλλά κάποια τείνουν να γνωρίζουν όταν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό, πριν αυτό συμβεί καν.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Σκορπιός

Μπορεί οι Σκορπιοί να είναι ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει γύρω τους. Αντιθέτως, γνωρίζουν παραπάνω απ' όσα θα έπρεπε. Τους αρέσει να ψάχνουν κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτουν κρυμμένες αλήθειες, γι' αυτό πολλοί τους φοβούνται.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του - όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.