ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον μήνα Οκτώβριο


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον μήνα Οκτώβριο

Μπαίνουμε στην καρδιά του φθινοπώρου και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε και για τον χειμώνα, που από ότι φαίνεται θα είναι τελείως διαφορετικός λόγω των καταστάσεων που επικρατούν παγκοσμίως.

Ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι ένας μήνας που θα φέρει κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις σε πολλά ζώδια, αλλά θα υπάρχουν και κάποιες μέρες, που θα ευνοήσουν την ερωτική, επαγγελματική και οικονομική ζωή κάποιων ζωδίων.

Κριός

Για τους Κριούς τα ψηλά είναι ψηλά αλλά τα χαμηλά είναι πραγματικά πολύ χαμηλά. Κι αυτό θα περάσει, όπως όλα τα υπόλοιπα. Έχοντας πάρει ένα προβάδισμα πλέον στα επαγγελματικά, τώρα είναι που χρειάζεται η πραγματική εργασία. Προσοχή στον οικονομικό τομέα, το σπίτι και τον σύντροφο, γιατί αυτό τον μήνα όλα μπορούν να πάρουν απρόσμενη τροπή. Συζητήσεις που θέλατε να κάνετε, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, αλλά θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να αναλάβετε ευθύνες, αρκεί να μην επιβαρύνετε τρίτους.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους τα κακά νέα πρώτα είναι ότι πρέπει να υποχωρήσουν στην ασφαλή τους θέση. Η ανάληψη ευθύνης, ωστόσο, είναι άμεση προτεραιότητα. Μπορεί να πολύ όλο αυτό αλλά θα πρέπει να δείτε όλα όσα έχετε κάνει μέχρι στιγμής. Παρ' όλα αυτά, είναι και μία καλή στιγμή να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους τα καλά νέα είναι ότι αν έχετε εργαστεί σε κάποιο τομέα όλο αυτόν τον καιρό, σίγουρα θα ανταμειφθείτε. Είναι όμως σημαντικό να μην σας επηρεάσουν οι ανασφάλειές σας. Να θυμάστε ότι αυτή την περίοδο θα παίξει σημαντικό ρόλο το υποσυνείδητό σας και θα αισθάνεστε λίγο πιο εσωστρεφείς απ' ότι συνήθως. Χρησιμοποιείστε σωστά όλες τις πληροφορίες που θα δεχτείτε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.