ΖΩΔΙΑ

4/10: Η επικοινωνία είναι δυνατή σήμερα- Δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Οκτωβρίου 2020

4/10: Η επικοινωνία είναι δυνατή σήμερα- Δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο μαζί με τον Ουρανό και απέναντι από τον Ερμή, ο οποίος έχει ήδη μπει στην σκιά του έτοιμος για την ανάδρομη του πορεία, φέρνει προκλήσεις στην επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας αναπτερώνει το ηθικό και δυναμώνει την θέληση σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Ανατροπές φέρνει η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα καθώς αναμοχλεύει πολύ προσωπικές σας κυρίως επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Νέες ιδέες και νέα ενδεχόμενα έρχονται σήμερα με την όψη της Σελήνης με τον Ουρανό και Ερμή να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα εγχειρήματα ή για ένα καινούργιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Σήμερα θέλετε να κάνετε αλλαγές, να βελτιώσετε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση ή να ξεκινήσετε κάτι νέο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με την σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ερμή μπορεί σήμερα να απογειώσει μια ιδέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ερμή σήμερα ενεργοποιεί βαθύτερες επιθυμίες καθώς και ανάγκες που έχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Δύσκολη ημέρα για ιππότες! Ο Ερμής στο ζώδιο σας και η Σελήνη με τον Ουρανό απέναντι σας ακόμη και με την καλή σας διάθεση και πρόθεση να είστε διαλλακτική/ός και ήρεμη/ος πιθανά να είναι πολύ δύσκολο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η εργασία σας σήμερα και γενικότερα κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα θα πάρει χρόνο από το πρόγραμμα της ημέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια δυνατή ημέρα για σχέδια που αφορούν εγχειρήματα και εργασίες οι οποίες έχουν έναν πολύ καλό στόχο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα θα είναι έντονη και αποτελεσματική αν παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Σήμερα η σχέση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να θολώσουν τα νερά σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.