ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από τον Ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2020

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από τον Ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στις 14 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας.

Όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, υπάρχουν όμως συγκεκριμένα 3 που θα υποφέρουν παραπάνω.

Παρθένος

Επικοινωνιακά και όσον αφορά στις μετακινήσεις σας με όσα ευτράπελα συμβούν θα σας φτάσουν στα όριά σου και η καθημερινότητά σου θα γίνει "περιπετειώδης". Κινητά, λαπτοπ, pc, αυτοκίνητα, μηχανάκια, είδη εξοπλισμού γενικά δε φαίνεται να συνεργάζονται. Από την άλλη, προσέξτε τι λέτε και τι λένε κι οι άλλοι, καθότι οι παρεξηγήσεις με συγγενείς και γνωστούς δεν αποφεύγονται.

Σκορπιός

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας δε θα ξέρετε τι μέλλει γενέσθαι. Άλλα θα ξεκινάτε να κάνετε κι αλλού θα καταλήγετε. Τίποτα δε θα σας πάει όπως είχατε με ακρίβεια σχεδιάσει. Δεν είναι η ώρα για νέα ξεκινήματα και νέους στόχους.

Ζυγός

Τα οικονομικά και τα ερωτικά σας έρχονται στο προσκήνιο, όχι όμως για καλό. Επίσης, μην περιμένετε να προχωρήσουν συμφωνίες κι αν γίνει κάτι τέτοιο, στην πορεία θα φανεί ότι δεν ήταν προς το συμφέρον σας. Από την άλλη, θα σκέφτεστε το παρελθόν, καθώς και τα συναισθήματα που είχατε για κάποιον.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.