ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 18/10: Δείτε πώς θα σας επηρεάσει η σχέση Ήλιου/ Κρόνου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια 18/10: Δείτε πώς θα σας επηρεάσει η σχέση Ήλιου/ Κρόνου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Σήμερα είναι ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας και το πόσο γρήγορη/ος είσαστε στην επίτευξη του στόχου που έχετε αναλάβει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα ασχολείστε με θέματα εργασίας ή κάτι που αφορά την καθημερινή σας εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Σήμερα το χιούμορ κερδίζει την ημέρα και θα σας βοηθήσει σε όποια επικοινωνία έχετε με άτομα της οικογένειας σας ή στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Το σπίτι, η οικογένεια και γενικότερα οι σχέσεις σας σήμερα παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η επικοινωνία σήμερα θέλει θάρρος και αντοχή. Δεν είναι καλή ημέρα να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Τα όνειρα και η ελπίδα είναι ενεργές και μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας ανεξάρτητα τις προκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η επικοινωνία είναι σημαντική σήμερα κυρίως σε ότι σχετίζεται με την προβολή σας και τον τρόπο που εκφράζετε τα ταλέντα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Κάτι δυνατό αναβλύζει από τα βάθη της ψυχής σας και το οποίο νιώθετε την ανάγκη να το κοινοποιήσετε στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Φίλοι και ομάδες ανθρώπων είναι κοντά σας και λειτουργούν υποστηρικτικά αυτή την στιγμή ωστόσο είναι καλή στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες οι οποίες μπορεί να δυσκολεύουν με κάποιον τρόπο την θετική ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Έντονοι προβληματισμοί μπορεί να έρθουν σήμερα σχετικά με την εργασία σας και την πορεία ενός εγχειρήματος που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η σταθερότητα αυτή την στιγμή είναι σημαντική για εσάς και χρειάζεται να δράσετε με τρόπους οι οποίοι σας υπόσχονται πως θα την κρατήσετε στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύς

Οι επιθυμίες σας θέλετε αυτή την στιγμή να γίνουν γνωστές και σεβαστές από τους ανθρώπους γύρω σας. Φίλοι και ομάδες είναι υποστηρικτικές και μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους τα όνειρα και τα σχέδια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.