ΖΩΔΙΑ

Οι τρεις του ζωδιακού που μπορούν να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2020

Οι τρεις του ζωδιακού που μπορούν να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα

Δείτε αν ανήκετε στα δυναμικά ζώδια:

Κριός

Ο Κριός είναι ο τύπος ζωδίου που θέλει να προχωρά συνεχώς και δεν τον τρομάζουν οι αλλαγές. Μόνο που προτιμά να προέρχονται από εκείνον. Αλλά ακόμα κι αν αιφνιδιαστεί, εφόσον πρόκειται για κάτι που προκλήθηκε από εξωτερικές δυνάμεις και όχι από τον ίδιο, θα αντιδράσει γρήγορα και αποτελεσματικά. Όποια και να είναι η καινούργια κατεύθυνση που αναγκάζεται να ακολουθήσει στη ζωή του θα το δει σαν μια πρόκληση να βγει για άλλη μια φορά νικητής.

Λέων

Ο Λέων θα δεχτεί διπλό χτύπημα, αν η ζωή του πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Γιατί δεν θα είναι μόνο η προσωπική του απώλεια, αλλά και το γεγονός ότι θα προκαλέσει τη λύπηση των άλλων! Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να δει πόσο ευάλωτος είναι στη συγκεκριμένη φάση. Κι αν έχει έναν επιπλέον λόγο να βγει γρήγορα από την κρίση, είναι ακριβώς αυτός, το να επανέλθει στην αγαπημένη του κατάσταση του δυνατού, του σπουδαίου, του αξιοζήλευτου.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γεννημένος μαχητής και ποτέ δεν χαλαρώνει την επαγρύπνησή του, τόσο ώστε να θεωρήσει τον κόσμο σαν ένα παραδεισένιο μέρος. Από αυτή την άποψη, οποιαδήποτε δυσάρεστη ανατροπή στη ζωή του αποκλείεται να τον αιφνιδιάσει. Για να μην πούμε ότι μπορεί και να την είχε υποψιαστεί. Όση ανασφάλεια και να του προκαλούν οι εξελίξεις, αφενός δεν πρόκειται να τη δείξει, αφετέρου δεν θα αφήσει να τον πτοήσει. Ο δυναμισμός και η εξυπνάδα του θα τον οδηγήσουν σε μια πορεία με καλά αποτελέσματα, ενώ η γοητεία του θα βοηθήσει να ξεπεράσει γρήγορα την όποια ερωτική του απογοήτευση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.