ΖΩΔΙΑ

Left- brained ή right-brained; Τα 3 ζώδια που κάνουν τα πάντα με τη λογική


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2020

Left- brained ή right-brained; Τα 3 ζώδια που κάνουν τα πάντα με τη λογική

Κάποια άτομα δρουν σχεδόν πάντα με το συναίσθημα και κάποια άλλα κινούνται σχεδόν κάθε φορά με τη λογική. Η αστρολογία δίνει για μια ακόμη φορά την εξήγηση, και παρουσιάζει τα τρία ζώδια, που κάνουν οποιαδήποτε κίνηση στη ζωή τους με βάση το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου τους. Δείτε ποια είναι αυτά:

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο πρακτικά και προσγειωμένα ζώδια, που σχεδόν πάντα κινούνται με τη λογική ενώ ζυγίζουν πολύ καλά τις καταστάσεις και τα δεδομένα που έχουν, πριν πάρουν μια σημαντική απόφαση. Προτιμούν γενικά την πεπατημένη και δύσκολα θα προχωρήσουν σε κάτι εάν πρώτα δεν συμφωνεί μαζί με τη διαίσθησή τους, το αριστερό τους ημισφαίριο.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που φημίζεται για τη λογική του. Αντιμετωπίζει τα πάντα με ρεαλισμό και θέλει να έχει καθετί γύρω του τακτοποιημένο και οργανωμένο. Ό,τι εναντιώνεται στη λογική του, δυσκολεύει την καθημερινότητά του και λειτουργεί μόνο με πρόγραμμα και τάξη στη ζωή του.

Αιγόκερως

Ρεαλιστής και απόλυτα προσγειωμένος, ο Αιγόκερως όσο κι αν θέλει κάποιες φορές, να ακολουθήσει το συναίσθημα, θα πάρει οποιαδήποτε απόφαση στη ζωή του με τη λογική. Εκλογικεύει τα πάντα γύρω του και φροντίζει να κάνει τον διαχωρισμό για να μην μπλέκει εύκολα το συναίσθημα στις σχέσεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.