ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια που νοιάζονται πολύ για τη γνώμη των άλλων


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2020

Tα 3 ζώδια που νοιάζονται πολύ για τη γνώμη των άλλων

«Τι θα πει ο κόσμος»! Η αλήθεια είναι πως σήμερα φαίνεται πως έχουμε ξεφύγει από τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα της κοινωνίας. Ωστόσο, κάποια άτομα μέχρι σήμερα φαίνεται πως ενδιαφέρονται πολύ για το τι θα πουν οι άλλοι για εκείνους με αποτέλεσμα να καταπιέζουν πολλές φορές, τα θέλω τους. Δείτε ποια ζώδια είναι αυτά:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που νοιάζεται εξαιρετικά πολύ για τη γνώμη του κόσμου με αποτέλεσμα να μην αφήνει τον εαυτό του εντελώς ελεύθερο να εκφραστεί και να νιώσει πράγματα. Αν μάλιστα, έχει μεγαλώσει μέσα σε ένα συντηρητικό περιβάλλον, τότε η καταπίεση που ασκεί στον εαυτό του, είναι όλο και μεγαλύτερη, γεγονός το οποίο καθρεφτίζεται στις σχέσεις του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που νοιάζεται πολύ για το τι θα πει ο κόσμος. Κάθε του κίνηση είναι δρομολογημένη με βάση αυτό το κριτήριο οπότε δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να ζήσει όπως επιθυμεί. Δεν ξεφεύγει πολύ από τα κοινωνικά στάνταρ κι έτσι πολύ συχνά, δεν απολαμβάνει αυτό που έχει να του προσφέρει η σχέση του.

Ιχθύς

Το ζώδιο αυτό μαζεύει απωθημένα, τα οποία συχνά προκύπτουν από το γεγονός ότι υπολογίζει πολύ τη γνώμη των γύρω του. Ωστόσο, παρότι φαίνεται να κουβαλά επάνω του το στίγμα που αφήνουν τα στερεότυπα, πολλές φορές στο τέλος καταφέρνει και αποδεσμεύεται από αυτά και το βάρος τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.