ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 24/10: Η πανοραμική εικόνα σας βοηθά να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια 24/10: Η πανοραμική εικόνα σας βοηθά να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Λόγω των ανάδρομων Ερμή και Άρη αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις είναι το κύριο συστατικό της εποχής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που η πίστη σε ένα ιδανικό θα σας κρατήσει ενεργή/ό παρόλο την κούραση ή την πιθανή απογοήτευση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Σήμερα ασχοληθείτε με τους άλλους και οτιδήποτε έχει το στοιχείο της αλληλεγγύης και της σύνδεσης για έναν σκοπό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Οι εμπνεύσεις σας καθώς και η διαίσθηση σας σήμερα σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή και να συνδέσετε φαινομενικά ασύνδετα κομμάτια μεταξύ τους βρίσκοντας την χρυσή τομή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και τους ανάδρομους να πιέζουν για ξεκαθαρίσματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η εμπειρία σας και η ικανότητά σας σήμερα μπορούν να διακριθούν και ευκαιρίες να βρεθούν στο δρόμο σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Σήμερα μπορείτε και οφείλετε στον εαυτό σας να προσανατολιστείτε προς τις δικές σας ανάγκες και τους τρόπους που μπορείτε να πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η ανάγκη να αφοσιωθείτε σε κάτι το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και να έχει νόημα θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Σήμερα η επικοινωνία γίνεται σημαντική και μπορεί να σας οδηγήσει αποτελεσματικά σε κάτι που πραγματικά ποθείτε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Με τον Ερμή και τον Άρη ανάδρομους δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ανοίγματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ωστόσο σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σας δώσει λύσεις και ιδέες σχετικά με αυτόν τον τομέα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε τον χρόνο σας και να οργανωθείτε κατάλληλα για να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ιχθύες

Σήμερα οι περίπλοκες έννοιες και γενικότερα πολύπλευρες συζητήσεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν ή να σας μπερδέψουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.