ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη ερωτική ζωή όσο ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2020

Τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη ερωτική ζωή όσο ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό

O Ηλιος πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού από τα ξημερώματα Παρασκευής κι εκεί θα παραμείνει για ένα μήνα ακριβώς. Θα σημάνει την αναγέννηση, την ανακάλυψη και την αποφυγή κακών στιγμών.

Για ανθρώπους που έχουν τον Σκορπιό στον γενέθλιο χάρτη τους, θα υπάρχουν καλά πράγματα που έρχονται στην προσωπική τους ζωή, την καριέρα τους και ναι... την αγάπη στη ζωή τους. Η εποχή του Σκορπιού θα σημάνει ανακαλύψεις νέων πραγμάτων, ενώ είναι μια υπέροχη στιγμή για την αγάπη και η τέλεια στιγμή για να νιώσετε άνετα με ένα νέο άτομο.

Καρκίνος

Η ζωή μοιάζει να είναι εξαιρετικά θετική αυτή την περίοδο. Τελικά μαθαίνετε τι θα θέλατε από έναν συνεργάτη και είστε έτοιμοι να το βρείτε. Επίσης, δεν σπαταλάτε χρόνο με ανθρώπους που δεν ενδιαφέρεστε. Τα άτομα που σας ενδιαφέρουν θα σας βρει σαν ένα μυστήριο, κάτι που θα τους ενθουσιάσει περισσότερο και θα τους προκαλέσει ενδιαφέρον. Κρατήστε λίγο το μυστήριο ζωντανό, αλλά μην φοβάστε να τους ανοιχτείτε λίγο περισσότερο.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς η εποχή σας έφτασε. Κοιτάζετε στον καθρέφτη και αγαπάτε αυτό που βλέπετε. Δείχνετε επιτέλους εμπιστοσύνη κι αυτό είναι ελκυστικό για νέους πιθανούς εραστές. Οι άνθρωποι αγαπούν αυτό που βλέπουν σε σας, αλλά δεν θα δώσετε σε κανέναν την προσοχή σας. Εσείς θα επικεντρωθείτε σε σας όλη αυτή την εποχή, αλλά το πρόσωπο που περιμένατε θα εμφανιστεί επίσης!

Ιχθύς

Εσείς οι Ιχθείς βρίσκεστε σε ένα δρόμο προς την ανακάλυψη αυτή την εποχή. Μια μεγάλη ιδέα για σας είναι να κάνετε πολλά ταξίδια! Είναι ωραίο να κάνετε οδικά ταξίδια και να επισκεφτείτε τα τοπικά μερά, αλλά και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό. Στο νέο σας ταξίδι, θα συναντήσετε μία νέα ενδιαφέρουσα αγάπη. Αυτό το νέο άτομο που εμφανίζεται στη ζωή σας θα σας διδάξει νέα πράγματα και θα ανακαλύψετε νέα μέρη μαζί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.