ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν πιο εύκολα τη δεύτερη καραντίνα


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2020

Τα ζώδια που θα περάσουν πιο εύκολα τη δεύτερη καραντίνα

Η νέα καραντίνα δεν ήταν ξαφνική με τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Τώρα σκοπός μας είναι να βρούμε νέους τρόπους για να περάσουμε πιο ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα μας στο σπίτι.

Ποια είναι τα ζώδια που θα περάσουν πιο εύκολα το νέο lockdown;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και ιεραρχεί την οικογένεια πιο ψηλά από οτιδήποτε άλλο. Οπότε δεν είναι καθόλου περίεργο το ότι του αρέσει να μένει στο κρεβάτι αγκαλιά με το ταίρι του. Για τον Καρκίνο, το αγκάλιασμα είναι ένας τρόπος να αποκτήσει οικειότητα με το ταίρι του και δεν έχει τίποτα καλύτερο από το να είναι στην αγκαλιά του συντρόφου του και να του εκφράζει πως νιώθει.

Λέων

Ο Λέων, ως ζώδιο της φωτιάς, λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής, οπότε η αγκαλιά του συντρόφου του, του δίνει αυτή ακριβώς την ευκαιρία, να νιώσει το κέντρο της προσοχής του για το έτερον του ήμισυ. Ο Λέων είναι γνωστός για την κοινωνική και εξωστρεφή του φύση, καθώς και για το ότι ζει τη ζωή του σαν να δίνει μία παράσταση. Παρόλα αυτά, οι αγκαλιές του δίνουν τη δυνατότητα να είναι ο πραγματικός, ευάλωτος εαυτός του.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς εκφράζουν την αγάπη τους μέσω της σωματικής επαφής και της τρυφερότητας, οπότε προσπαθούν να εκμεταλλευτούν όποια ευκαιρία μπορεί για να είναι κοντά με το σύντροφό τους. Οι Ιχθείς είναι ένα από τα κατεξοχήν τρυφερά ζώδια οπότε το αγκάλιασμα και το χουχούλιασμα τους δίνει τη δυνατότητα να εξωτερικεύσουν την πιο ευαίσθητη πλευρά τους.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.