ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 16/11: Άρης στον Κριό, σε ορθόδρομη κίνηση! Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια 16/11: Άρης στον Κριό, σε ορθόδρομη κίνηση! Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Άρης, ο Θεός του πολέμου, της δράσης και των πρωτοβουλιών, ορθόδρομος πια, θα είναι αρωγός στα βήματά μας. Η ανάδρομή του πορεία έφερε σε όλους μας μια αναστολή της εξωτερικής δράσης είτε λόγω εσωτερικών κινήτρων είτε λόγω των εξωτερικών καταστάσεων, ωστόσο έδωσε την ευκαιρία για εσωτερικές δράσεις και εξερεύνηση προσωπικών πτυχών που κρύβονται βαθιά μέσα μας. Τώρα με την ορθοδρόμησή του και παράλληλα με τις εξελίξεις, καλούμαστε να κάνουμε τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό ώστε να δράσουμε παραγωγικά και επιδέξια προς την υλοποίηση των επιθυμιών μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Άρης κυβερνήτης σας, κινείται στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να μην επιτρέπουν να εκδηλώσετε με αυθεντικότητα την ενέργεια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ορθοδρόμηση του Κριού δίνει την ευκαιρία μέσα από δυσκολίες είτε λόγω εξωτερικών συνθηκών είτε λόγω προσωπικών μετασχηματισμών, να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι χτες κυρίως καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η πλανητική κίνηση του Άρη είτε ανάδρομος είτε ορθόδρομος πάλι τώρα, αναμοχλεύει κοινωνικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στον Κριό έφερε και φέρνει ακόμη μέχρι αρχές Ιανουαρίου στην επιφάνεια την ανάγκη να δράσετε προς επαγγελματικές κατευθύνσεις και στόχους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η μεγαλύτερη τυραννία για τον Άρη στον Κριό είναι ο χρόνος και εσείς το βιώνετε έντονα το τελευταίο διάστημα με τα εξωτερικά γεγονότα και την ταυτόχρονη ανάδρομη του πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης ορθόδρομος ενεργοποιεί και σας σπρώχνει να έρθετε σε επαφή με ένα δημιουργικό εγχείρημα “αδειάζοντας” την συσσωρευμένη ενέργεια της προηγούμενης περιόδου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας ανάδρομος ή ορθόδρομος από τώρα και μέχρι αρχές Ιανουαρίου σας σπρώχνει να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να περάσετε με ευκρίνεια τα μηνύματά σας στους ανθρώπους και στον κόσμο που σας περιβάλλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο τις εξωτερικές συνθήκες και τα εμπόδια που υπάρχουν ο Άρης στον Κριό διατηρεί την σπίθα ενεργή κάθε φορά που υπάρχει η πιθανότητα να βαλτώσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η διέλευση του Άρη κατά την ανάδρομη του πορεία τον τελευταίο καιρό ζητούσε να έρθετε σε επαφή με ότι σας κρατάει ενεργή/ό και σε καλή διάθεση για πειραματισμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η προσπάθεια διείσδυσης θετικής ενέργειας σε όποιον τομέα υπάρχει ανάγκη είναι δυνατή με τον Άρη στον Κριό σε ορθόδρομη κίνηση μέχρι αρχές Ιανουαρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτή την στιγμή και είναι σίγουρο πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και πάντα με ασφάλεια έχετε καταφέρει να βρείτε τις ισορροπίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στον Κριό σας έφερε και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι αρχές Ιανουαρίου με καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με τα οικονομικά, τις κτήσεις και οτιδήποτε είναι πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.