ΖΩΔΙΑ

Η αστρολόγος Γεωργία Σταύρου μας εξηγεί τις υπηρεσίες που διατίθενται στο EXLUSIVE BENEFITS αποκλειστικά για εσάς τους συνδρομητές


26 Νοεμβρίου 2020

Η αστρολόγος Γεωργία Σταύρου μας εξηγεί τις υπηρεσίες που διατίθενται στο EXLUSIVE BENEFITS αποκλειστικά για εσάς τους συνδρομητές
Πολλοί γνωρίζουν γνωρίζουν το τους ζώδιό τους, κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως είναι αυτοί που κατανοούν τη δυναμική της αστρολογίας και τη σημασία του αστρικού ψυχογράμματος. Το αστρικό ψυχόγραμμα ως μία ψυχοθεραπευτική μέθοδος, συνδυάζει τις επιστήμες της ψυχοθεραπείας και της αστρολογίας με στόχο την βαθιά αυτογνωσία σε ψυχικό επίπεδο. Οι πλανητικές επιρροές αναλύονται όχι μόνο βάσει του αστρολογικού χάρτη πια αλλά και σύμφωνα με την ψυχοσύνθεση του κάθε ατόμου, όπως αυτή ορίζεται από την σύγχρονη ψυχολογία και ψυχοθεραπεία. Γι’ αυτό τον λόγο η αστρολόγος Γεωργία Σταύρου φτιάχνει προσωποιημένα για εσάς τους αστρολογικούς χάρτες που αφορούν στα επαγγελαμτικά ή την προσωπική σας ζωή, αυτόν για το παιδί αλλά και συναστρίες, ψυχολογικά κι αστρολογικά προτραίτα. Αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας στο Jenny.gr Exclusive Benefits και θα έχετε πρόσβαση σε όποια αστρολογική υπηρεσία θέλετε, σε προνομιακή τιμή.

Πολλοί γνωρίζουν γνωρίζουν το τους ζώδιό τους, κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως είναι αυτοί που κατανοούν τη δυναμική της αστρολογίας και τη σημασία του αστρικού ψυχογράμματος. Το αστρικό ψυχόγραμμα ως μία ψυχοθεραπευτική μέθοδος, συνδυάζει τις επιστήμες της ψυχοθεραπείας και της αστρολογίας με στόχο την βαθιά αυτογνωσία σε ψυχικό επίπεδο.

Οι πλανητικές επιρροές αναλύονται όχι μόνο βάσει του αστρολογικού χάρτη πια αλλά και σύμφωνα με την ψυχοσύνθεση του κάθε ατόμου, όπως αυτή ορίζεται από την σύγχρονη ψυχολογία και ψυχοθεραπεία.

Γι’ αυτό τον λόγο η αστρολόγος Γεωργία Σταύρου φτιάχνει προσωποιημένα για εσάς τους αστρολογικούς χάρτες που αφορούν στα επαγγελαμτικά ή την προσωπική σας ζωή, αυτόν για το παιδί αλλά και συναστρίες, ψυχολογικά κι αστρολογικά προτραίτα. Αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας στο Jenny.gr Exclusive Benefits και θα έχετε πρόσβαση σε όποια αστρολογική υπηρεσία θέλετε, σε προνομιακή τιμή.

Οι αστρολογικές υπηρεσίες αναλυτικά:

Χάρτης γενικής ετήσιας πρόβλεψης/35€
- Χάρτης μικρής διάρκειας/30€
- Ψυχολογικό πορτρέτο/30€
- Αστρολογικό πορτρέτο/30€
- Χάρτης επαγγέλματος & καριέρας/30€
- Χάρτης οικονομικών & επιτυχιών/30€
- Χάρτης συντροφικών & ερωτικών σχέσεων/30€
- Χάρτης συναστρίας/40€
- Χάρτης παιδιού/30€

Εμείς θελήσαμε να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για τη Γεωργία και την ενασχόλησή της με την αστρολογία και το αστρικό ψυχόγραμμα.

jenny.gr

Πόσο μπορούμε να επέμβουμε στο μέλλον μας τελικά; Μέχρι ποιο σημείο γράφουμε εμείς το σενάριο του επόμενου επεισοδίου στη ζωή μας;

Είναι γεγονός πως θέλουμε πολύ να επηρεάζουμε το μέλλον βάσει των επιθυμιών μας. Βέβαια είναι σε όλους γνωστό πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Οπότε αυτό που μπορώ να πως σχετικά με το Αστρικό Ψυχόγραμμα είναι πως μπορούμε να γνωρίζουμε το τι έχει προδιαγράψει για εμάς η δύναμη του Πεπρωμένου, οπότε μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη. 

Τι ρόλο παίζει το ψυχολογικό υπόβαθρο που φέρουμε στην προσωπική μας πορεία;

Εμείς οι άνθρωποι προχωράμε στην προσωπική μας πορεία βάσει της ψυχοσύνθεσης μας. Διαφορετικά εξωτερικά ερεθίσματα και καταστάσεις κατά την διάρκεια της ζωής μας αλλά αντιδρώντας λίγο πολύ βάσει του συναισθηματικού μας σεναρίου, έναν προδιαγεγραμμένο δηλαδή τρόπο, τον τρόπο που ορίζει το σενάριο μας. 

Αστρολογία και πρόβλεψη. Ποια είναι η σχέση τους, κατά τη γνώμη σου;

Είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Όμως μια πρόβλεψη για όλους δεν μπορεί να υπάρχει. Η πρόβλεψη εξατομικεύεται και αφορά το κάθε άτομο ξεχωριστά. Αυτή την διαφορετικότητα την λαμβάνουμε υπόψιν μας μέσω της ψυχοσύνθεσης τουατόμου, που φυσικά αναδύει μέσα από το ωροσκόπιο του. 

Η Covid-19 εποχή είναι μία κακή συνθήκη. Επηρεάζει συναισθηματικά όλους μας καισχεδόν προδιαγράφει ένα διαφορετικό μέλλον. Μπορούμε αυτή τη δεδομένη συνθήκη να την κάνουμε σύμμαχό μας για καλύτερες επόμενες μέρες;

Καταρχάς, θα ήθελα να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο. Ο Covid είναι ένας ιός, δηλαδή ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος, όπως κάθε ζωντανός οργανισμός, μάχεται για την επιβίωση του. 

jenny.gr

Στην προσπάθεια του να επιβιώσει πολλαπλασιάζεται άναρχα σκοτώνοντας τον ξενιστή του (ο λόγος για τον οποίο υπάρχει επιδημία είναι γιατί βρίσκει άλλον ξενιστή). Επειδή όμως δεν έχει λογική σε ένα εντελώς θεωρητικό επίπεδο, όταν εξολοθρεύσει όλους τους ξενιστές, τότε δεν θα υπάρχει και ο ίδιος. Οι άνθρωποι δεν κάνουν κάτι πολύ διαφορετικό με την Φύση που τους φιλοξενεί και εάν δεν φροντίσουμε να αποκτήσουμε σαν ανθρωπότητα οικολογική συνείδηση τότε η Φύση έχει προδιάθεση να κάνει το ίδιο με εμάς, κάτι καθόλου ευχάριστο και ο λόγος θα είναι καθαρά η ασυδοσία μας.

Πέραν αυτού, ο covid είναι μια κακή συνθήκη αλλά μας βάζει στην διαδικασία να κάνουμε μια αναδρομή και να επανεξετάσουμε κατά πόσο η ζωή που κάνουμε είναι αυτή που θέλουμε. Έτσι μας βάζει στην διαδικασία, μέσα από αυτή την περίεργη συνθήκη να αναθεωρήσουμε και να επανελέγξουμε τις επιλογές μας προγραμματίζοντας το μέλλον κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Σύμφωνα με την εμπειρία σου, το Αστρικό Ψυχόγραμμα λειτουργεί καλύτερα στις γυναίκες, δεδομένου ότι έχουν αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη;

Είναι αλήθεια πως οι γυναίκες είμαστεπερισσότερο ευαισθητοποιημένες και σε μεγαλύτερη επαφή με τα συναισθήματά μας,οπότε μας φαίνεται περισσότερο οικείο. Ωστόσο εάν λάβουμε υπόψιν μας πως το ίδιο το ωροσκόπιο (ενώ μας δείχνει τα πάντα) δεν μας προσδιορίζει το φύλλο του ατόμου. Από εκεί και μόνο μπορούμε να συμπεράνουμε πως το σημαντικότερο είναι να θέλει ένα άτομο να έρθει σε επαφή με την αλήθεια του και να εξελιχθεί μέσα από αυτή, ανεξάρτητα το φύλλο.

Το αστρικό ψυχόγραμμα είναι μία μέθοδος, η οποία συνδυάζει τις επιστήμες της Αστρολογίαςκαι της Ψυχοθεραπείας. Ποια είναι τα κοινά σημεία των δύο και ποιο από τα δύο θεωρείς ότι επικρατεί;

Το κυριότερο κοινό τους σημείο είναι ο ίδιος στόχος τους. Δηλαδή το να είναι ο άνθρωπος περισσότερο ευχαριστημένος στην ζωή του. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να αλλάξει τα γεγονότα που θα βιώσουμε στην ζωή μας γιατί καμία επιστήμη δεν μπορεί να επέμβει στην δύναμη του Πεπρωμένου. Αλλά και τα δύο γνωστικά εργαλεία στοχεύουν να κάνουν την ζωή μας, με τα ίδια γεγονότα πιο ευχάριστη.

Είναι τελικά τα όνειρα ένα συναισθηματικόσενάριο του υποσυνείδητου που μπορεί να αγγίξουν το μέλλον; Μπορούμε να εκμαιεύσουμε σημάδια ή προβλέψεις από αυτά;

Τα όνειρα αναβλύζουν από το ασυνείδητο και μας παρουσιάζουν την εικόνα του ψυχισμού μας ακριβώς εκείνη την περίοδο που τα βλέπουμε. Έτσι αποκαλύπτουν πτυχές του εαυτού μας, μέσα από σημάδια, σύμβολα και πληροφορίες, οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες για την προσωπική μας εξέλιξη. Οπότε σαφώς, μιλάνε για το μέλλον μας.

Σύμφωνα με την εμπειρία σου, η ψυχολογία ή η αστρολογία υπερτερεί στον σχεδιασμό των μελλοντικών σχεδίων; Είναι στο χέρι μας, να φτιάξουμε τον δικό μας συνδυασμό;

Λόγω της εκπαίδευσής μου στην ψυχολογική αστρολογία οι γνώσεις από τους δύο κλάδους έρχονται σε εμένα ταυτόχρονα οπότε δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω. Μπορώ όμως να πω ότι και οι δύο έχουν την ίδια συνεισφορά στον σχεδιασμό των μελλοντικών μας σχεδίων. Η μια μας λέει εάν ο δρόμος μπορεί να ανοιχτεί και η άλλη μας βοηθά να τον ανοίξουμε Οπότε στο τελικό αποτέλεσμα, να φτάσουμε σε έναν στόχο και οι δύο είναι πολύ σημαντικές παράμετροι αφού μας δίνουν σιγουριά και παραμερίζουν τον γύρω θόρυβο. 

Είναι η αυτογνωσία αποτέλεσμα του αστρικού ψυχογράμματος ή προϋπόθεση;

Όχι, δεν είναι προϋπόθεση. Είναι ο στόχος του Αστρικού Ψυχογράμματος.

Πιστεύεις ότι έχουμε πάντα, εμείς οι ίδιοι τον έλεγχο στο μεγαλύτερο ποσοστό για τη ζωή μας ή υπάρχουν παράγοντες με τους οποίους αναγκαζόμαστε να πορευόμαστε, καθορίζοντας την πορεία μας;

Σε πολύ σημαντικά θέματα της ζωής μας δεν μπορούμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο, όπως πχ στο θέμα της υγείας, πλην της πρόληψης. Αναλογικά, το ίδιο, κατά την γνώμη μου ισχύει και σε άλλους τομείς της ζωής μας. Υπάρχουν δηλαδή εξωτερικά ερεθίσματα τα οποία μας σπρώχνουν προς κατευθύνσεις και καθορίζουνκατά κάποιον τρόπο την πορεία μας. Εκεί δρα αποτελεσματικά το Αστρικό Ψυχόγραμμα. Να γνωρίζουμε την ψυχοσύνθεσή μας, τι είναι καλύτερο για εμάς, οπότε αυτόματα το δικαίωμα της επιλογής παίρνει άλλη υπόσταση, γίνεται περισσότερο στιβαρό.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.