ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που «μαγνητίζουν» εύκολα τα βλέμματα


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2020

Τα 3 ζώδια που «μαγνητίζουν» εύκολα τα βλέμματα

Κάποιοι από εμάς το έχουν, και κάποιοι από εμάς δεν το έχουν. Είμαστε είτε αυτοί που σαγηνεύουν τους άλλους είτε αυτοί που γοητευόμαστε, και η έλξη και ο μαγνητισμός βρίσκονται στην καρδιά αυτής της δράσης.

Όλα εξαρτώνται από την προσωπικότητα και τον τρόπο που απευθυνόμαστε στους άλλους. Και φυσικά δεν τραβάμε πάντα το καλό και το θετικό. Πάντα όμως, το νόμισμα έχει δύο όψεις. Είτε θετική είτε αρνητική η έλξη, δεν παύει να είναι έλξη. Ποια όμως είναι τα ζώδια που μαγνητίζουν εύκολα τους άλλους;

Ταύρος

Ο μαγικός κόσμος των Ταύρων είναι τόσο διασκεδαστικός που αποκλείεται να μη σας μαγνητίσει. Έχουν πάντα τις καλύτερες ιδέες, ενώ θα τρέξουν να αγκαλιάσουν και να φροντίζουν όσους το χρειάζονται. Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τον μαγνητισμό ενός Ταύρου.

Λέων

Φυσικά και οι Λέοντες βρίσκονται ανάμεσα στα ζώδια που τραβούν με εύκολο τρόπο τους άλλους. Στην πραγματικότητα ο Λέων είναι ο Βασιλιάς του μαγνητισμού. Από μωρά προσπαθούν να κατακτήσουν τους πάντες και ως επί το πλείστον το καταφέρνουν και μάλιστα, πολύ εύκολα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τα πιο γοητευτικά ζώδια. Εξοικειωμένος να βρίσκει τις ισορροπίες, ενθαρρύνει τους άλλους να θέλουν να είναι δίπλα τους. Δεν εκπέμπουν απειλή και προσελκύουν ήρεμους ανθρώπους, ενώ ξέρουν τον τρόπο να ηρεμούν τις καταστάσεις και να αποκλιμακώνουν τις εντάσεις.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.