ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 29/11: Δείτε πώς ευνοείστε από την θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα/ Δία/ Κρόνο σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια 29/11: Δείτε πώς ευνοείστε από την θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα/ Δία/ Κρόνο σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη Σελήνης, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σε ευνοϊκή όψη με τον Δία/Πλούτωνα/Κρόνο, μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε δημιουργικές λύσεις. Η κατεύθυνση είναι πολύ συγκεκριμένη. Να έρθουμε σε επαφή με οτιδήποτε είναι πολύτιμο για εμάς και τους τρόπους να το διατηρήσουμε στην ζωή μας καθώς και να το επεκτείνουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, έρχονται σήμερα ιδέες για το πώς μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας και η ευνοϊκή της σχέση με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα, τονώνει το ηθικό σας και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη στο ζώδιο σας, η Σελήνη στον Ταύρο σας βάζει σε βαθιές σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Για τους Καρκίνους, είναι μια καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την δημιουργία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Για τους Λέοντες, θέματα εργασίας και τρόπους να την αναδείξετε δημιουργικά φέρνει στο προσκήνιο η θετική όψη της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ημέρα δίνει απλόχερα δημιουργικές ιδέες οι οποίες μπορούν να δώσουν σχήμα και διάσταση σε ένα νέο εγχείρημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε από μια άλλη σκοπιά, περισσότερο ουσιαστική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ δυνατή και μέσω των άλλων ανθρώπων ή των συνεργασιών μπορεί να παραχθεί κάτι μεγάλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να φέρετε στο σήμερα της ζωή σας κάτι το οποίο θα έχει σάρκα και οστά και θα σας δώσει την ασφάλεια που ζητάτε, κινητοποιείται πολύ έντονα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δίνεται η ευκαιρία σήμερα μέσα από νέες ιδέες και σκέψεις να φέρετε στην επιφάνεια μια κατάσταση ή ένα εγχείρημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία παίρνει τα ηνία σήμερα και μπορούν να αναπτυχθούν μέσω αυτής σκέψεις και ιδέες σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.