ΖΩΔΙΑ

Οι τυχερές και οι απαιτητικές ημέρες του Δεκεμβρίου 2020


1 Δεκεμβρίου 2020

Οι τυχερές και οι απαιτητικές ημέρες του Δεκεμβρίου 2020

Ο Δεκέμβριος ξεκινά στον απόηχο της Σεληνιακής έκλειψης της 30ης Νοεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συνεχίζει την χειμερινή περίοδο των εκλείψεων με μια Ηλιακή έκλειψη στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη. Σίγουρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου είναι πιο έντονο και οι διαθέσεις μας αναμένεται να είναι γιο-γιο, ανάλογα φυσικά και με τις εξελίξεις. Η πιο θεαματική όμως όψη του Δεκεμβρίου, είναι η Μεγάλη Σύνοδος του Δία με τον Κρόνο, αυτή η συζυγία που θα φαίνεται στον ουρανό σαν ένα λαμπερό άστρο. Ένα τέτοιο άστρο είδαν πριν από 2020 χρόνια οι τότε αστρολόγοι της εποχής και πίστεψαν στην έλευση ενός «βασιλιά»! Φυσικά δεν πρόκειται για άστρο, αλλά για δυο πλανήτες που ευθυγραμμίζονται και φαίνονται σαν ένα! Τη Μεγάλη Σύνοδο Δία-Κρόνου στον Υδροχόο θα την αναλύσουμε διεξοδικά σε ένα ξεχωριστό άρθρο. Ας δούμε όμως ποιες είναι οι τυχερές και οι απαιτητικές ημέρες του μήνα, για να προγραμματίσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας!

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 6/12, δίνει φτερά στη φαντασία, αλλά και την ρομαντική διάθεση των ζωδίων του νερού, δηλαδή Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων. Θετική μέρα για καλλιτεχνική έμπνευση ή για να βρούμε διέξοδο στην τέχνη και τον έρωτα. Είναι η όψη της δημιουργίας! Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.