ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 6/12: Ακολουθήστε τη θετική ροή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 6/12: Ακολουθήστε τη θετική ροή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και οι θετικές της όψεις με άλλους πλανήτες στον ουράνιο θόλο δημιουργούν ένα έντονο πλανητικό δυναμικό το οποίο μας αναζωογονεί σε συναισθητικό κυρίως επίπεδο. Οι επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και παρόλο τα εξωτερικά δεδομένα η ανάγκη να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, μπορείτε να αφεθείτε στην ροή και κυρίως στις εμπνεύσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Ταύρους, πηγή έμπνευσης μπορεί να είναι το σπίτι σας ή/και η ιδιωτική σας ζωή, σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα οι εμπνεύσεις είναι δυνατές και μπορούν να έρθουν ακόμη και από το άμεσο σας περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, λύσεις για ένα πολύ προσωπικό σας θέμα έρχονται σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Λέοντες, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε σήμερα λόγω της ευνοϊκής ενεργειακής ροής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δεν είναι καλή ημέρα να συνδυάσετε πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Για τους Ζυγούς, είναι καλή ημέρα να οργανώσετε μια κατάσταση η οποία χρειάζεται περισσότερο από ένα άτομο για να πραγματοποιηθεί ή για να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η δυναμική σας είναι έντονη και ωθήστε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει κίνηση και δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Τοξότες, σήμερα κάτι μπορεί να πάρει μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που έχει αντικειμενικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ενδέχεται να μην είστε απόλυτα σίγουρη/ος για ποια κίνηση θέλετε να κάνετε σχετικά με ένα ζήτημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά σήμερα και θα πρέπει να εστιάσετε στους τομείς που αφορούν τις φιλίες, τις συνεργασίες και τις προσωπικές σας σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Ιχθύες, η σημερινή ημέρα σας γεμίζει με το απαραίτητο θάρρος να έρθετε αντιμέτωπη/ος με υποχρεώσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.