ΖΩΔΙΑ

10/12: Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Δεκεμβρίου 2020

10/12: Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο της ισορροπίας και της δικαιοσύνης, τον Ζυγό, μας ζητά να έρθουμε σε επαφή με τις αξίες που έχουμε στην καρδιά μας καθώς και πιο κοντά με ότι μπορεί να μας φέρει χαρά και αρμονία. Ο Άρης απέναντι της δίνει το απαραίτητο σθένος και η θετική όψη του Ήλιου και του Ερμή με τον Άρη, αφοσίωση στον στόχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα είστε πρωταγωνιστές στα δρώμενα της ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, εάν σήμερα εστιάσετε σε κάτι που αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες καλό θα ήταν να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στα σχέδια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι επιθυμίες έρχονται εντονότερα στην επιφάνεια σήμερα με το αντίστοιχο πλανητικό σκηνικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η εξωστρεφής συμπεριφορά προτιμάται σήμερα εάν έχετε σκοπό να εξετάσετε ένα προσωπικό σας θέμα με ανοιχτό μυαλό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα δείξτε διαθεσιμότητα για οποιαδήποτε αλληλοσύνδεση σας εμπνέει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι μια δημιουργική ημέρα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι έννοιες της αγάπης, της ομορφιάς και της συντροφικότητας παίρνουν διαφορετική υπόσταση σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή ημέρα γεννά ερωτηματικά που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις φιλίες και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, φίλοι και ομάδες ανθρώπων αυτή την στιγμή μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά προς εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, παρ’ όλο τις δυσκολίες είναι καλή ημέρα για επαγγελματικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να δείτε την πανοραμική εικόνα μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η αποδοχή είναι το κύριο συστατικό της επιτυχίας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.