ΖΩΔΙΑ

16/12: Βάλτε όρια στο χάος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Δεκεμβρίου 2020

16/12: Βάλτε όρια στο χάος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η επίδραση των Εκλείψεων είναι ακόμη ενεργή οπότε το αίσθημα απογοήτευσης είναι ακόμη έντονο ωστόσο η Σελήνη στον Αιγόκερω και το πλανητικό δυναμικό σήμερα μας βοηθά να εστιάσουμε σε καταστάσεις οι οποίες έχουν πραγματικό νόημα, αξία, εκτιμώντας τα δεδομένα με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα πείσματα και οι εγωικές συμπεριφορές δεν θα φέρουν θετικά αποτελέσματα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα χρειάζεται να είστε θαρραλέα/ος και να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας εστιάζοντας στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, χωρίς σκληρή δουλειά τίποτα δεν μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που θα σας ευχαριστήσουν και σήμερα αυτό έχει ιδιαίτερη αξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μην αφήσετε την ανησυχία να σας απομακρύνει από κάτι ή κάποιον που θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα τα μόνα όρια που πρέπει να βάλετε είναι στην σπατάλη που μπορεί να υπάρξει σε οικονομικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι ευκαιρία σήμερα να κατανοήσετε σε βάθος εάν οι αμφιβολίες σας για κάτι έχουν αντικειμενική υπόσταση ή έρχονται από δικούς σας προσωπικούς φόβους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα να μπορέσετε δείτε την αντικειμενική πλευρά μιας κατάστασης η οποία σχετίζεται με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί σήμερα να νιώσετε κάπως άβολα με μια κατάσταση ή κάτι να μην προχωράει όπως εσείς θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα ήταν να μην ρισκάρετε απεναντίας να προχωρήσετε ιδέες και σχέδια με υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε δικά σας σχέδια χωρίς να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε την άδεια για να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα ήταν να προχωρήσετε περισσότερο χαλαρά το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι καταστάσεις μπορεί να βρίσκουν εμπόδια προς την υλοποίηση ωστόσο είναι μια καλή ημέρα να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.