ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 17/12: Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 17/12: Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα μας βοηθά να δούμε την πανοραμική εικόνα μιας κατάστασης ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε καλύτερα τα δεδομένα. Πριν πάρουμε αποφάσεις ή προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες με λογική και στεκούμενοι σε αντικειμενικά δεδομένα θα είναι ευκολότερο να κάνουμε την σωστή επιλογή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε στα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Ταύρους, είναι ανάγκη σήμερα να πιστέψετε στις δυνάμεις σας ανεξάρτητα εάν εξωτερικά γεγονότα καθυστερούν την εξέλιξη σε κάτι που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα έχετε την δύναμη να βρεθείτε μπροστά σε μια πρόκληση και να δουλέψετε αποτελεσματικά, ανεξάρτητα τα εμπόδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή σήμερα και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στο πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι απόλυτα σίγουρο πως η βεβαιότητά σας πηγάζει από την γνώση, εμπειρία και ικανότητα να διακρίνετε το σωστό και το λάθος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα το φόρτο εργασίας ή υποχρεώσεων, σήμερα χρειάζεται να κάνετε κάτι για εσάς, κάτι το οποίο θα σας ικανοποιήσει και θα σας δώσει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα έχετε καθαρό μυαλό και η σκέψη σας είναι περισσότερο στοχευμένη. Αυτό συνεπάγεται καλύτερη επαφή με οτιδήποτε κινείται γύρω και μέσα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, εάν σήμερα έχετε αμφιβολίες για κάτι αυτό σημαίνει πως θέλετε να προβείτε σε αλλαγές και σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τις κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διαχείριση χρημάτων, κτήσεις, γενικότερα οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με την αυτοεκτίμηση σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας δίνει σταθερότητα στα βήματά και στις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι πολλές νοητικές διεργασίες σήμερα ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσουν και να μπερδευτείτε περισσότερο από όσο ήσασταν μπερδεμένη/ος πριν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.