ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που έχουν την πιο καλή αίσθηση του χιούμορ


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2020

Τα ζώδια που έχουν την πιο καλή αίσθηση του χιούμορ

Ξέρετε ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για όλες τις αναποδιές; Το γέλιο, φυσικά. Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να απαλύνει το γέλιο μέχρι δακρύων; Ακόμα κι αν όλα έχουν πάει στραβά, ένα αστείο μπορεί να τα κάνει όλα λίγο πιο εύκολα. Κι αν θέλετε να ξέρετε με ποιον αξίζει να περάσετε περισσότερο χρόνο σε περίπτωση που είχατε μια κακή μέρα, τότε απλά αναζητήστε τα ζώδια με το περισσότερο χιούμορ:

Δίδυμος

Υπάρχει κάποιος πιο διασκεδαστικός από έναν Δίδυμο; Ακόμα και οι πιο συντηρητικοί άνθρωποι δεν μπορούν να μη γελάσουν όταν είναι μαζί τους. Είναι ο τύπος ανθρώπου που είναι τόσο αστείος που δε χρειάζεται καν να προσπαθήσει. Απλά είναι. Για έναν Δίδυμο, το πώς κοιτά τη ζωή είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά για τους υπόλοιπους αυτό που μόλις τους είπε είναι το πιο αστείο πράγμα που άκουσαν όλη μέρα.

Λέων

Ξέρετε γιατί οι Λέοντες τραβούν όλη την προσοχή όπου πάνε; Γιατί δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το να είναι πάνω στη σκηνή. Όπως καταλαβαίνετε, η σκηνή είναι το καλύτερο μέρος για κάποιον με πολύ χιούμορ. Ένας Λέων μπορεί να τους κάνει όλους να γελούν μέχρι να πονέσει η κοιλιά τους, οπότε γιατί να μην είναι πάνω στη σκηνή; Όσο όλοι οι υπόλοιποι ντρεπόμαστε να κάνουμε κάτι γελοίο, ο Λέων δεν έχει πρόβλημα και γι' αυτό είναι τόσο αστείος.

Παρθένος

Ξέρετε αυτόν που πάντα θα πει το πιο καλό και έξυπνο αστείο που θα σας κάνει να τον ζηλεύετε για το πώς μιλάει; Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι Παρθένος. Ενώ δεν έχουν την πιο "προφανή" αίσθηση του χιούμορ που αυτόματα τραβά την προσοχή, είναι εκείνοι που θα πουν το πιο σωστό πράγμα την πιο σωστή στιγμή και θα τους κάνουν όλους να πεθάνουν στα γέλια. Και το καλύτερο; Οι Παρθένοι δε νοιάζονται καν για το αν είναι αστείοι.

Τοξότης

Ξέρετε εκείνη την άβολη στιγμή που όλοι σκέφτονται κάτι και κανείς δεν είναι αρκετά θαρραλέος για να το πει; Ε, αν υπάρχει κάποιος Τοξότης εκεί κοντά θα το κάνει. Δεν αναρωτιέται ποτέ αν το αστείο του είναι παρατραβηγμένο ή μήπως θα έπρεπε να το πει άλλη στιγμή. Δεν έχουν φίλτρο, οπότε είτε θα τους κάνουν όλους να γελάνε ή να κοκκινήσουν από ντροπή.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.