ΖΩΔΙΑ

2/1: Νέες ιδέες και λύσεις έρχονται σήμερα σε ζητήματα που σας απασχολούν- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Ιανουαρίου 2021

2/1: Νέες ιδέες και λύσεις έρχονται σήμερα σε ζητήματα που σας απασχολούν- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα με τις ευνοϊκές της όψεις με Άρη και Αφροδίτη ανεβάζει την διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας. Εστιάστε σε ότι πραγματικά μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση και θα σας κάνει να νιώσετε χαρά! Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να δώσετε ζωή σε οτιδήποτε έχει πολύτιμη αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ακόμη και εάν οι εξωτερικές συνθήκες δημιουργούν εμπόδια στον δρόμο σας δεν μπορούν να σας κρατήσουν συναισθηματικά μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα σταθείτε στις λεπτομέρειες. Λύσεις έρχονται μέσα από την επικοινωνία, αρκεί να είστε ανοιχτή/ός και ευέλικτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι σε κάτι που είναι ενεργό και πραγματικά δεν γνωρίζετε προς ποια κατεύθυνση να προχωρήσετε.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ακόμη και εάν προτιμάτε να κρατήσετε για εσάς πράγματα τα οποία σας στεναχωρούν και να δείξετε την καλή και χαρούμενη πλευρά σας, δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σκέψεις έρχονται έντονα στο μυαλό σας και προσπαθείτε να τις ταξινομήσετε.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ανεξάρτητα εάν είναι ημέρες εορτών οι σκέψεις σας ταξιδεύουν στην εργασία σας και το πώς θα πάρετε ικανοποίηση μέσα από τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η αυτοεκτίμησή σας είναι το κύριο ζήτημα της σημερινής ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κάτι σας έχει κουράσει και σήμερα έρχεται με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, βρίσκεστε σε περίοδο επιλογών αυτή την στιγμή και είναι πολύ σημαντικά τα βήματά που πρέπει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας είναι ενεργή και οι εμπνεύσεις έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά σας ζητήματα ή φόβοι έρχονται στο προσκήνιο σήμερα προς αξιολόγηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.