ΖΩΔΙΑ

10/1: Ερμής στον Υδροχόο- Τα όμορφα πράγματα δεν συμβαίνουν από μόνα τους, εμείς τα έλκουμε στη ζωή μας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Ιανουαρίου 2021

10/1: Ερμής στον Υδροχόο- Τα όμορφα πράγματα δεν συμβαίνουν από μόνα τους, εμείς τα έλκουμε στη ζωή μας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής θα ταξιδέψει στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα γυρίσει ανάδρομος δίνοντας την ευκαιρία για ανασκόπηση και αναθεώρηση (θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο για την ανάδρομη του πορεία). Στο ζώδιο του Υδροχόου, ο φτερωτός αγγελιοφόρος φέρνει ιδεαλιστικές ακόμη και εκκεντρικές αποχρώσεις στις σκέψεις μας, κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ερμής στον Υδροχόο σπάει το φράγμα των σκέψεων και των ιδεών βοηθώντας να προσανατολιστείτε περισσότερο στοχευμένα μέσα σε ομάδες και σύνολο ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο ρόλος σας στην κοινωνία και τα μέσα που διαθέτετε για να στηρίξετε το όραμα σας ενισχύονται με τον Ερμή στον Υδροχόο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η σκέψη και ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους ανθρώπους γύρω σας αλλάζει αποχρώσεις με τον Ερμή στον Υδροχόο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών μπορεί να λειτουργήσει αντισυμβατικά ή απρόβλεπτα στο ζώδιο του Υδροχόου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο φτερωτός Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να έρθετε ξανά σε επαφή με όνειρα τα οποία έχετε ξεχάσει ή αφήσατε πίσω για κάποιους λόγους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Υδροχόο σας βάζει στον πειρασμό να πειραματιστείτε πάνω στην εργασία σας ή ένα μοτίβο το οποίο κινητοποιείται σε καθημερινή βάση στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου σας βοηθά να συνδεθείτε ξανά με οτιδήποτε σας δίνει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Υδροχόο δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε πολλά προσωπικά σας ζητήματα και να δείτε ξανά τους ρόλους που πραγματικά ζητάτε να έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία αλλάζει με τον Ερμή στον Υδροχόο και δίνεται η ευκαιρία να επεξεργαστείτε τα δεδομένα με πολύ διαφορετικό τρόπο, περισσότερο ιδεαλιστικό, ακόμη και εκκεντρικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος Ερμής στον Υδροχόο χρωματίζει τις σκέψεις σας παροτρύνοντας σας δείτε τα πράγματα πιο ανοιχτά χωρίς όρια και περιορισμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο σας αναμοχλεύει οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στον Υδροχόο σας δίνει την δυνατότητα να δείτε πανοραμικά ότι σας απασχολεί όλο το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.