ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που δεν θα κάνατε ποτέ σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2021

Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που δεν θα κάνατε ποτέ σύμφωνα με το ζώδιό σας

Όλοι έχουμε τα όριά μας όσον αφορά τα πράγματα που θα κάναμε σε αυτή τη ζωή. Ανάλογα με το ζώδιό σας, υπάρχει κάτι εκεί έξω που μάλλον δεν θα κάνατε ποτέ. Εκτός κι αν πραγματικά δεν είχατε καμία επιλογή, αλλά ίσως και τότε να μην το κάνατε. Ποιο είναι αυτό όμως;

Κριός

Δεν θα ζητούσατε ποτέ άδεια. Ζείτε με τους δικούς σας όρους και δε χρειάζεστε την αποδοχή κανενός.

Ταύρος

Δεν θα αλλάζατε ή δεν θα καταπατούσατε ποτέ τα πιστεύω σας. Είστε το πιο έμπιστο και ειλικρινές ζώδιο, που όλοι εμπιστεύονται, και όχι κάποιος/α που αλλάζει συνεχώς γνώμη.

Δίδυμος

Δεν θα αφήσετε ποτέ να σας επηρεάσουν τα αρνητικά σχόλια. Έχετε πολλά σχέδια για να αφήσετε την κριτική και τα αρνητικά σχόλια να σας πάνε πίσω.

Καρκίνος

Δεν θα αγνοούσατε ποτέ έναν φίλο που σας έχει ανάγκη. Το ποσοστό αγάπης και αφοσίωσης που δίνετε στην οικογένεια, τους φίλους και τις σχέσεις σας είναι πολύ μεγάλο για να σκεφτείτε να αγνοήσετε κάποιον που αγαπάτε.

Λέων

Δεν θα συμβιβαστείτε με το δεύτερο καλύτερο. Δεν είστε εκεί που είστε σήμερα επειδή αφήσατε τον έλεγχο σε κάποιον άλλον.

Παρθένος

Δεν θα ξεχάσετε ποτέ από που προήλθατε. Ακόμα κι όταν καταφέρετε αυτό ακριβώς που θέλατε, θα αντιμετωπίσετε την επιτυχία σας με απόλυτη ταπεινότητα.

Ζυγός

Δεν θα παρατήσετε ποτέ την αγάπη. Όταν οι άλλοι φεύγουν στις πρώτες δυσκολίες, εσείς μένετε εκεί και προσπαθείτε.

Σκορπιός

Δεν θα ανεχτείτε ποτέ τα ψέματα. Σε αυτό, άλλωστε, βασίζονται όλες σας οι δυνατές σχέσεις.

Τοξότης

Δεν θα φοβηθείτε να μιλήσετε όσον αφορά τη γνώμη και τα πιστεύω σας. Δεν σας νοιάζει αν δεν συμφωνούν μαζί σας, θα πείτε αυτό που πιστεύετε.

Αιγόκερως

Δεν θα αφήσετε ποτέ τις δυσκολίες και τις αποτυχίες να σας αποτρέψουν απ' τον στόχο. Κανείς δεν έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας.

Υδροχόος

Δεν θα τα παρατούσατε ποτέ. Αν κάνετε κάτι που αγαπάτε, θα το κάνετε όσο πιο τέλεια γίνεται.

Ιχθείς

Δεν θα αφήσετε ποτέ την αρνητικότητα των άλλων να σας επηρεάσει. Είστε δυνατότεροι χάρη στα συναισθήματά σας, άσχετα με το τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.