14/1: Νέες δυνατότητες και προοπτικές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Οι πλανητικές επιρροές αυτό το διάστημα μπορεί να μην εκπέμπουν ιδιαίτερη συναισθηματική θαλπωρή και ζεστασιά όμως δυναμώνουν την πίστη και την ελπίδα σε έναν σκοπό. Η στήριξη και η αλληλοβοήθεια αυτή την στιγμή είναι σημαντικές ιδιότητες είτε αφορά προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, καινούργιοι άνθρωποι και συνδέσεις έρχονται αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί εμπόδια στον δρόμο σας ή υποχρεώσεις σήμερα να σας βαρύνουν περισσότερο ή να νιώσετε κάπως άβολα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η πανοραμική ματιά μιας κατάστασης η οποία είναι κινητοποιημένη στο σήμερα της ζωή σας είναι η σημαντικότερη ενέργεια που μπορείτε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σπατάλη σε ανούσια πράγματα σας έχει κουράσει ή/και απογοητεύσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σημαντικές επαφές και συζητήσεις ακόμη και με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα μπορούν να σας δώσουν ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έρχονται λύσεις για να σας αποφορτίσουν από το πρόγραμμα σας ή από κάτι το οποίο έχει πέσει βαρύ στους ώμους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αφήστε χώρο για προσωπική χαρά και ευχαρίστηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η οικειότητα, η εμπιστοσύνη και η δημιουργία ισχυρών δεσμών από επιθυμία γίνονται ανάγκη αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ευκαιρία να δείτε νέες ιδέες και προοπτικές δίνονται σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, είναι μια καλή ημέρα να εστιάσετε σε ότι σας δίνει συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι πληθώρα πλανητικής δυναμικής στο ζώδιο σας αυτή την στιγμή σας ωθεί προς δημιουργικές διεξόδους αλλά και νέους στόχους οι οποίοι θα σας φέρουν ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits