ΖΩΔΙΑ

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο το τετράγωνο Δία– Ουρανού, από 13 έως 22 Ιανουαρίου 2021


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο το τετράγωνο Δία– Ουρανού, από 13 έως 22 Ιανουαρίου 2021

Αλλαγές και αναδιοργάνωση σπάζοντας τα δεσμά του παρελθόντος

Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό, μια όψη που συμβαίνει περίπου κάθε 7 χρόνια, θα μας επηρεάσει από τις 13 έως τις 22/1. Είναι μια όψη που συνδέει τις ενέργειες δυο πλανητών, που έχουν ως σκοπό να φέρουν αλλαγές στη ζωή μας. Ο Δίας σχετίζεται πάντα με το μέλλον και ο Ουρανός έχει το στοιχείο της αλλαγής και της επανάστασης, σε συμβολικό επίπεδο. Η μεταξύ τους όψη, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε αλλαγές, να σκεφτούμε με διαφορετικό τρόπο το παρακάτω στη ζωή μας, να αναζητήσουμε περισσότερη ελευθερία, επέκταση και νέες και καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν σε μια καλύτερη εκδοχή της καθημερινότητας μας.

Η αρχή του τέλους

Αν είστε Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια ή πλανήτες, ειδικά από τις 5 έως τις 7 μοίρες, τότε για σας, ακόμη περισσότερο, είναι μια όψη που σας αφορά άμεσα. Εσείς είστε υποψήφιοι να σπάσετε δεσμούς με το παρελθόν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις είτε ανθρώπους. Από την άλλη, το τέλος ενός κεφαλαίου μπορεί να προκύψει και ξαφνικά, χωρίς απαραίτητα να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία. Είναι η κατάλληλη στιγμή πάντως να δείτε τι θέλετε από τη ζωή σας, πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας στο μέλλον και να αρχίσετε να δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση, ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις των αλλαγών ή σας πιάνει «αναφυλαξία» στο άκουσμα αυτής της λέξης. Σαφώς το να βγαίνεις από μια σχέση, έναν γάμο, ένα σταθερό επαγγελματικό περιβάλλον, την οικογένεια σου ή το σπίτι σου, για να κυνηγήσεις κάτι που παθιάζει το μυαλό και την ψυχή σου δεν είναι εύκολο. Όμως είναι ίσως απαραίτητο για να εξελιχθείς. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS