ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν αντέχουν την αλήθεια


The Jennettes

15 Ιανουαρίου 2021

Τα ζώδια που δεν αντέχουν την αλήθεια

Το να μπορεί κανείς να αποδεχτεί τη σκληρή αλήθεια - ανεξάρτητα από το ποια είναι αυτή - είναι κάτι που δεν έχουν όλοι. Ενώ το ζώδιό σας μπορεί να είναι το είδος ανθρώπου που μπορεί να αντέξει τις αλήθειες και την κατά μέτωπο αντιμετώπιση, οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στη θέση του να μην θέλει να ακούσει με απόλυτη ειλικρίνεια τον απέναντί του.

Ποια είναι όμως, τα ζώδια που δεν αντέχουν την αλήθεια;

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν αντέχει την αλήθεια επειδή είναι ένας από τους καλύτερους ψεύτες του ζωδιακού. Μπορεί να λέει ψέματα στους άλλους για να φαίνεται πως έχει περισσότερες γνώσεις ή αυτοπεποίθηση, αλλά λέει ψέματα και στον εαυτό του, έτσι ώστε να αποφύγει την αλήθεια.

Ζυγός


Ο Ζυγός δεν αντέχει την αλήθεια και δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Αναζητά συνεχώς τρόπους να τους ευχαριστήσει όλους και η αλήθεια μπορεί να τον κάνει να χάσει την ισορροπία. Θα προτιμούσε να συνεχίσει να λέει ψέματα σε εκείνους που αγαπά (και τον εαυτό του), και να θάψει κάθε πιθανό πρόβλημα. Όλα από αγάπη, φυσικά.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς πάντα προσπαθούν να απομακρυνθούν όσο μπορούν από την πραγματικότητα. Γιατί; Γιατί ο πραγματικός κόσμος είναι γεμάτος από σκληρές αλήθειες και το να τις αντιμετωπίσουν με ειλικρίνεια, είναι το χειρότερό τους. Είναι ονειροπόλοι και προτιμούν να ζουν στον δικό τους μικρό κόσμο μέσα στο μυαλό τους, παρά στην πραγματική ζωή.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.