ΖΩΔΙΑ

Με ποιον τρόπο φλερτάρουν διαδικτυακά τα 12 ζώδια και πώς ξεχωρίζει το προφίλ τους


21 Ιανουαρίου 2021

Με ποιον τρόπο φλερτάρουν διαδικτυακά τα 12 ζώδια και πώς ξεχωρίζει το προφίλ τους

Λίγο η τεχνολογία που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, λίγο τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας, λίγο που ξεχάσαμε τι σημαίνει κόρτε, όλα αυτά έχουν κάνει το διαδικτυακό φλερτ και τις εφαρμογές γνωριμιών ίσως τον μοναδικό τρόπο πλέον για να φλερτάρεις.

Όχι πως πριν τον κορωνοϊό οι άνθρωποι δεν το προτιμούσαν, αλλά τώρα με τους χώρους διασκέδασης να παραμένουν κλειστοί και την απαγόρευση της κυκλοφορίας το βράδυ, πού αλλού μπορείς να βρεις επαφή εκτός από μια οθόνη. Τα βλέμματα, τα πειράγματα και η προσπάθεια προσέγγισης διά ζώσης, έχουν αντικατασταθεί από αιτήματα… φιλίας και μηνύματα. Και αν πριν ήταν δύσκολο να βρεις την πολυπόθητη χημεία με ένα άτομο που κοίταζες στα μάτια, τώρα μέσω των γραπτών μηνυμάτων μπορεί να χαθούμε στη μετάφραση, καθώς δεν ανταποκρίνονται όλοι το ίδιο στο διαδικτυακό φλερτ, ούτε έχουν το ίδιο στιλ επικοινωνίας.

Σίγουρα ο Ερμής καθορίζει τον τρόπο που επικοινωνούμε και προσεγγίζουμε τους άλλους, αλλά και ο Ήλιος, το ζώδιο μας δηλαδή, δείχνει κάποια στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν για να κατανοήσουμε πώς προβάλλει ο καθένας τον εαυτό του και τι ζητά από τους άλλους. Ας δούμε λοιπόν πώς ξεχωρίζει το κάθε ζώδιο στις εφαρμογές γνωριμιών και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποιες πλευρές της προσωπικότητάς του επιλέγει να δείξει. Βεβαίως, αναφερόμαστε στα ειλικρινή προφίλ και όχι σε αυτούς που κρύβουν τα κόμπλεξ και τις σκοτεινές πλευρές τους πίσω από χαμογελαστές φωτογραφίες.

ΚΡΙΟΣ

Απλό, λιτό και απέριττο θα είναι το προφίλ των Κριών, με μία δόση εντυπωσιασμού και αυταρέσκειας. Ως ζώδιο της φωτιάς και με τον Άρη, τον θεό του θάρρους, της δράσης και της σεξουαλικότητας, κυβερνήτη τους, οι Κριοί δεν θα χάσουν χρόνο αν βρήκαν το προφίλ σας ενδιαφέρον. Μετά το αίτημα φιλίας θα μπουν αμέσως στο… ψητό και θα σας στείλουν προσωπικό μήνυμα. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.