ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2021


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2021

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2021

Αν και το 2020 δεν ήταν σίγουρα η χρονιά που περιμέναμε, ελπίζουμε πως το 2021 θα μας ανταμείψει και θα γιατρέψει τις πληγές της προηγούμενης χρονιάς. Αν και σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες όλα τα ζώδια έχουν ευνοϊκά σημάδια, κάποια θα είναι λίγο πιο τυχερά.

Ταύρος

Θα είναι η πιο τυχερή χρονιά για εσάς τους Ταύρους. Οι άνθρωποι με αυτό το ζώδιο θα διαπρέψουν στην εργασιακή τους ζωή, ενώ τα οικονομικά θα αυξηθούν. Ειδικά το πρώτο τρίμηνο θα δείτε σημαντική άνοδο στην καριέρα σας, ενώ οι καλύτεροι μήνες για εσάς θα είναι ο Φεβρουάριος, Απρίλιος, Μάιος. Φέτος είναι η χρονιά που θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Σημαντική εξέλιξη θα δείτε και στην ερωτική σας ζωή, όσοι είστε singles, αλλά και θα διευθετηθούν κάποια οικογενειακά ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Η δύναμή σας φέτος θα είναι μεγαλύτερη, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε αυτό που πάντα φοβόσασταν. Τυχεροί αριθμοί γι' αυτό το ζώδιο είναι οι: 7, 9, 46 και 69.

Σκορπιός

To 2021 θα φέρει στον Σκορπιό ορθολογισμό, ειρήνη, σοβαρότητα, πρόοδο και συνέπεια στην ανάπτυξη. Ο Σκορπιός θα είναι επίσης ευλογημένος με δημιουργικότητα και στρατηγικές ιδέες. Οι άνθρωποι που δεν είναι ικανοποιημένοι με τη σχέση τους, θα βρουν κάποιον που θα σας γοητεύσει. Ο Σεπτέμβριος έως το τέλος του έτους είναι η καλύτερη στιγμή για μεγάλες επενδύσεις. Τυχεροί αριθμοί: 10, 6, 23 και 27.

Ζυγός

Ο Ζυγός, το έβδομο ζώδιο του κύκλου, πρέπει το 2021 να αναμένει συνεργασίες, καθώς και επαγγελματική και προσωπική ωρίμανση. Όλα τα πράγματα θα έχουν μια αρμονία ενώ στα επαγγελματικά, θα πρέπει να μην λαμβάνετε υπόψη γνώμες εξωτερικών παραγόντων, αλλά να ακολουθείτε την δική σας άποψη, όταν πρόκειται να πραγματοποιήσετε βήματα στην καριέρα σας. Όσοι Ζυγοί αναζητάτε ακόμη την αγάπη, είναι η τέλεια χρονιά για γάμο και ξεκίνημα οικογένειας. Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 22 και 52.

Για όσα ζώδια δεν βρίσκονταν στη λίστα, μην ανησυχείτε! Όλοι όπως φαίνεται, θα έχουν μια καλή χρονιά, γεμάτη ευκαιρίες, ελπίδα, καθώς θα είναι ευνοϊκότερη από την προηγούμενη.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.