ΖΩΔΙΑ

24/1: Δείτε πώς θα σας επηρεάσει το πάντρεμα του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Ιανουαρίου 2021

24/1: Δείτε πώς θα σας επηρεάσει το πάντρεμα του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η αμφισβήτηση μπορεί να είναι μια από τις τάσεις των ημερών ωστόσο σήμερα μπορούμε να οριοθετήσουμε και να πλαισιώσουμε κάτι το οποίο περιμέναμε καιρό ή χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνουμε ώστε να μπορέσουμε με ειλικρίνεια να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ένα όραμα σας μπορεί να πάρει σάρκα και οστά αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κάτι μπορεί να νιώθετε πως στέκεστε εμπόδιο μπροστά σας και αυτή η αίσθηση να έχει αντικειμενικό υπόβαθρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η απογοήτευση δεν είναι της παρούσης και ούτε του στυλ σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορα μικρά ή μεγάλα πράγματα μπορεί να σας χαλάνε την διάθεση αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, προκλήσεις έρχονται από σχέσεις και συνεργασίες αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αυτή την στιγμή θα πρέπει να βάλετε όρια και πλαίσιο σε κάτι που είναι ενεργό στην καθημερινή σας εργασία ή ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα μεγάλα όνειρα και οι υπερβολικές προσδοκίες δεν είναι της παρούσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ προσωπικοί σας χώροι θέλουν τακτοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι προκλήσεις έρχονται μέσα από την επικοινωνία και το άμεσο περιβάλλον σας αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, το πάντρεμα του Ήλιου με τον Κρόνο, σας κρατά περισσότερο γειωμένους σε αυτό που πραγματικά ζητά η καρδιά σας και σας βοηθά να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, είναι κατάλληλη στιγμή για εσωτερικές κυρίως διεργασίες με την σχέση Ήλιου/Κρόνου στο ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν πολύ κόπο και δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.