ΖΩΔΙΑ

Οι διαφορές στα χαρακτηριστικά των ζωδίων, ανάλογα με το δεκαήμερο


24 Ιανουαρίου 2021

Οι διαφορές στα χαρακτηριστικά των ζωδίων, ανάλογα με το δεκαήμερο

Όσο σημαντικό είναι να ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας, άλλο τόσο είναι να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του δεκαημέρου μας. Και αν αναρωτιέστε πολλές φορές «Γιατί κάποιοι άνθρωποι που εκπροσωπούν το ίδιο ζώδιο είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους;», η απάντηση, εν μέρει, κρύβεται και στα δεκαήμερα. Βέβαια, ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, όπως και ο αστρολογικός του χάρτης, που περιέχει στοιχεία από πλανήτες, οίκους, θέσεις και άλλα μαθηματικά σημεία.

Ως γνωστόν, το κάθε ζώδιο είναι χωρισμένο σε τρία δεκαήμερα, που έχουν διαφορετικές ποιότητες, αφού δέχονται επιρροές και από άλλους πλανήτες, εκτός από τον κυβερνήτη του ζωδίου. Αυτό που ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν, είναι ότι σημαντικό ρόλο στα χαρακτηριστικά των δεκαημέρων παίζουν τα στοιχεία (Φωτιά, Αέρας, Γη, Νερό), που εκπροσωπεί το κάθε ζώδιο. Και αυτό γιατί, εκτός από το πρώτο δεκαήμερο που είναι το «αυθεντικό», τα άλλα δύο έχουν χαρακτηριστικά από τα ζώδια με τα οποία ανήκουν στο ίδιο στοιχείο. Μπερδευτήκατε; Μην ανησυχείτε, διότι θα το εξηγήσουμε ευθύς αμέσως με ένα παράδειγμα, ώστε να είναι κατανοητό απ’ όλους.

Για παράδειγμα, ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης εκπροσωπούν τα ζώδια της Φωτιάς και το καθένα από αυτά «αντιπροσωπεύει» και ένα δεκαήμερο των ζωδίων τους. Συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαήμερο του Κριού έχει εξ ολοκλήρου κυβερνήτη τον Άρη, το δεύτερο όμως δέχεται επιρροές και από τον κυβερνήτη του Λέοντα που είναι ο Ήλιος και το τρίτο από τον Δία που κυβερνά τον Τοξότη.

Εάν δεν γνωρίζετε σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου σας ανήκετε, πατήστε εδώ.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όλα τα ζώδια και τα δεκαήμερα τους.

ΚΡΙΟΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ»

Γεννημένοι στο πρώτο ζώδιο και το πρώτο δεκαήμερο του ζωδιακού κύκλου έχετε αν μην τι άλλο την πρωτιά στο αίμα σας. Θέλετε να είστε οι αρχηγοί και να κερδίζετε πάντα. Με τον Άρη να ηγείται στο δεκαήμερο σας, είστε θαρραλέοι και αποφασιστικοί, ωστόσο πρώτα ενεργείτε και μετά σκέφτεστε. Χαρακτηρίζεστε από μια παιδική αθωότητα και αφέλεια, που λειτουργεί ελκυστικά και γοητευτικά στους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.