ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2021

Αυτά τα ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

Τόσο σε φιλικές, όσο και σε ερωτικές σχέσεις θα έχετε προσέξει πως κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν ταιριάζουν, είτε είναι θέμα χαρακτήρα ή ενδιαφερόντων. Ίσως ήρθε η ώρα να σας υπενθυμίσουμε πως τα άστρα, και συγκεκριμένα τα ζώδια, έχουν τεράστια επιρροή στο εάν και πώς ταιριάζουμε με τους άλλους ανθρώπους.

Τοξότης και Ταύρος

Εδώ συγκρούεται η ενεργητικότητα με την τεμπελιά

Ο Τοξότης και ο Ταύρος είναι ίσως από τα πιο αταίριαστα ζώδια του κύκλου. Ο Τοξότης φημίζεται για τον εξωστρεφή και κοινωνικό χαρακτήρα του, του αρέσουν οι βόλτες και δεν μπορεί καθόλου να μένει σπίτι, ενώ ο Ταύρος θέλει να μένει μόνος και λατρεύει την ησυχία.
Ο συνδυασμός αυτός θα οδηγήσει τον Τοξότη να αναζητεί την ελευθερία του και τον Ταύρο να αναγκάζεται να κοινωνικοποιηθεί, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που θέλει είναι να μείνει σπίτι.

Καρκίνος και Ζυγός

Αυθορμητισμός εναντίον αναποφασιστικότητας

Αυτά τα δύο ζώδια απλώς δεν είναι καλό ζευγάρι. Σε ρομαντική σχέση ο Καρκίνος είναι γνωστό πως βάζει σε προτεραιότητα τα συναισθήματα, που συχνά τον παρασύρουν από την λογική, σε αντίθεση με τον Ζυγό που είναι πιο κυνικός και του αρέσουν οι ώριμες συζητήσεις. Ο ευαίσθητος Καρκίνος είναι πολύ πιθανό να πληγωθεί από την ωμότητα, με την οποία ο Ζυγός βλέπει τη ζωή.

Δίδυμος και Αιγόκερως

Ο ένας ομιλητικός και «ανοιχτός», γκρινιάρης και ήσυχος ο άλλος

Άμα έχετε προσέξει ανθρώπους να μαλώνουν στο δρόμο, τότε σίγουρα θα έχουν αυτά τα δύο ζώδια. Ο Δίδυμος και ο Αιγόκερως είναι ένα δύσκολο ζευγάρι. Ο πρώτος είναι έτοιμος να πάρει θέση και να επιτεθεί αν κάτι δεν του αρέσει, ενώ γίνεται συνήθως πολύ λεκτικός και φωνακλάς. Ο δεύτερος είναι ήρεμος, έχει τεράστια υπομονή, «καταπίνει» όσα ακούει με σκοπό να διατηρήσει την ηρεμία. Κάποια στιγμή όμως θα ξεσπάσει, και όταν θα γίνει αυτό με έναν Δίδυμο, η συνέχεια είναι εκρηκτική.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.