ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια είναι πιο επιρρεπή στην απιστία


The Jennettes

27 Ιανουαρίου 2021

Αυτά τα ζώδια είναι πιο επιρρεπή στην απιστία

Η απιστία μπορεί να προκαλέσει ένα από τα πιο θλιβερά συναισθήματα στη ζωή μας. Σε κάνει να νιώθεις λιγότερο άξιος, γεμίζοντάς σε αμφιβολίες τόσο για τον εαυτό σου, όσο για τις μελλοντικές σου σχέσεις. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποια άτομα έχουν την τάση να είναι άπιστα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να προδώσουν τη σχέση τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πολύ εξαρτώμενα ζώδια, ενώ αναζητούν συνεχώς την προσοχή των άλλων. Είναι αναποφάσιστοι και η ανάγκη τους για διαρκή προσήλωση μπορεί να τους οδηγήσουν να απατήσουν τους συντρόφους τους. Ακόμα κι αν πιστεύουν ότι η σχέση δεν θα πάει μακριά, δεν θα προσπαθήσουν να το εξηγήσουν καν. Αντί αυτού, θα απατήσουν.

Λέων

Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου κάνουν έντονα το φλερτ. Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο οι άλλοι θα σκέφτονταν δύο φορές πριν αρχίσουν να έχουν σχέση μαζί τους. Επιπλέον, το φλερτ τους με άλλους δεν θα σταματήσει ακόμα κι αν έχουν σχέση. Η αφοσιωμένη σχέση τους δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς, μπροστά στο καθημερινό αβλαβές φλερτ τους, κάτι που μπορεί μια μέρα να πάει πολύ μακριά.

Αιγόκερως

Είναι αποφασισμένοι για το τι θέλουν στη σχέση τους. Οι συγκεκριμένες ανάγκες τους πρέπει να καλυφθούν, αλλιώς είναι πολύ πιθανό να αναζητήσουν άλλους που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις σωματικές και συναισθηματικές τους ανάγκες. Θέλουν σταθερότητα και υποστήριξη, αλλά αν δεν τα λάβουν, θα καταλήξουν να απατούν και στη συνέχεια να επιλέξουν το άλλο άτομο που μπορεί να τους προσφέρει περισσότερα.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς είναι συνήθως ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, αλλά δεν φοβούνται να κάνουν μεγάλα βήματα όπως η απιστία, όταν δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις τους. Όταν θυμώνουν ή έχουν αλλαγές στη διάθεση, δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το τι θα νιώσουν οι άλλοι. Αντιθέτως, θα επικεντρωθούν σε αυτό που θα τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα οι ίδιοι. Σε αυτήν την περίπτωση, θα απατήσουν, ελπίζοντας πως θα «πιαστούν στα πράσα», έτσι ώστε η σχέση να μην προχωρήσει περισσότερο.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.