ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι καλύτεροι εραστές


The Jennettes

8 Φεβρουαρίου 2021

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι καλύτεροι εραστές

Όσον αφορά τη συναισθηματική επαφή, όλοι είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους, αλλά μερικοί είναι απλώς πιο ταλαντούχοι εραστές από άλλους. Όπως και σε άλλες καταστάσεις, τα ζώδια έχουν μεγάλη επιρροή σε κάθε στάδιο της ζωής μας, ακόμα και στη σεξουαλική μας ζωή!

Ταύρος

Αφού κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, ο Ταύρος είναι αναμφίβολα ο πιο ταλαντούχος εραστής! Εάν έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια νύχτα με αυτό το σούπερ αισθησιακό και σέξι ζώδιο, δεν θα το μετανιώσετε. Ο Ταύρος είναι ένα πολύ τρυφερό ζώδιο που λατρεύει να αφιερώνει χρόνο στο κρεβάτι και πραγματικά απολαμβάνει κάθε ένδοξη στιγμή. Η αγάπη του γενναιόδωρου Ταύρου ευχαριστεί τον σύντροφό του, οπότε μην περιμένετε να κοιμηθείτε πολύ όταν περνάτε τη νύχτα με ένα τέτοιο ζώδιο!

Ζυγός

Ο Ζυγός επίσης διέπεται από την Αφροδίτη, και είναι ένα πολύ αισθησιακό ζώδιο που δίνει όλη του την ενέργεια στο κρεβάτι. Οι Ζυγοί είναι πολύ αριστοκρατικοί και κομψοί εραστές και η αποστολή τους είναι πραγματικά να δώσουν μια εκπληκτική παράσταση για τον σύντροφό τους. Είναι επίσης ένα πολύ γενναιόδωρο ζώδιο που απολαμβάνει να κάνει τον σύντροφό του χαρούμενο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν μια προφανή κλίση στο κρεβάτι και είναι πολύ δύσκολο να τους αντισταθεί κάποιος. Παραδίδονται εντελώς στο πάθος και τους αρέσει να δοκιμάζονται στην κρεβατοκάμαρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ κανείς δεν βαρέθηκε έναν Σκορπιό. Αν και, έχει ένα μειονέκτημα, καθώς μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρικο και κτητικό ζώδιο.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.