ΖΩΔΙΑ

15/2: Δείτε πως θα επωφεληθείτε από την αστρολογική τάση της ημέρας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Φεβρουαρίου 2021

15/2: Δείτε πως θα επωφεληθείτε από την αστρολογική τάση της ημέρας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Κριό μας ωθεί να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας είτε λεκτικά είτε με δράσεις. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι βοηθητικό μόνο εάν μετριάσουμε την ανυπομονησία μας και αυτές οι σκέψεις εκφραστούν φιλτραρισμένες, αναθεωρημένες και με σταθερό τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προχωρήστε με σθένος το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα το μόνο που μπορεί να σας αποδυναμώσει είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα χρειάζεται να κρατήσετε διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, το πείσμα δεν θα βοηθήσει ούτε εσάς ούτε τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η γεφύρωση πραγμάτων μέσω της καλής θέλησης είναι σημαντική ενέργεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε κινητοποιείται αυτή την στιγμή είναι για να ανακαλύψετε νέους τρόπους και μεθόδους δράσης.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις ειδικά εάν αφορούν και άλλους ανθρώπους εκτός από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να αναπτύξετε οικειότητα γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αυτή την στιγμή χρειάζεται να επανασυνδεθείτε με την περισσότερο αισιόδοξη πλευρά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα ήταν να αφήσετε τα πράγματα στην ροή, χωρίς να φέρετε αντίσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η αβεβαιότητα μπορεί να χτυπά την πόρτα σήμερα αλλά δεν σημαίνει πως δεν έχετε στήριξη και βοήθεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται καλός προγραμματισμός για ότι θέλετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.