ΖΩΔΙΑ

5 ζώδια που απεχθάνονται να είναι singles


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2021

5 ζώδια που απεχθάνονται να είναι singles

Ενώ μερικοί αγαπούν να είναι singles και ελεύθεροι, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που αγαπούν την ιδέα να είναι ερωτευμένοι και λαχταρούν τη συντροφιά κάποιου ξεχωριστού.

Ταύρος

Οι Ταύροι λατρεύουν την ιδέα να είναι ερωτευμένοι. Δεν μπορούν να περιμένουν κάποιον να τους πει ότι τους αγαπά και λαχταρούν την παρουσία ενός αγαπημένου συντρόφου. Είναι πρόθυμοι να κάνουν τις προσπάθειες που απαιτούνται σε μια σχέση και αναμένουν ότι ο σύντροφός τους θα κάνει το ίδιο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευγενικοί και καλοί άνθρωποι, και το έχουν στη φύση τους να φροντίζουν τους άλλους. Αισθάνονται την καθαρή ενέργεια της αγάπης και ψάχνουν να βρουν ρομαντισμό σε όλα και παντού. Θέλουν κάποιον που μπορούν να περιποιηθούν, να «κακομάθουν» και να αγαπήσουν άνευ όρων, ενώ θα παραμείνουν σίγουρα πιστοί στο ταίρι τους.

Ζυγός

Στους Ζυγούς αρέσει να περιβάλλονται από αγαπημένους. Δεν τους αρέσει η μοναξιά και πάντα θέλουν να είναι μαζί με άτομα που θα τους αγαπούν και θα τους φροντίζουν. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι να μην μείνουν μόνοι και singles για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Λέων

Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο, θέλουν κάποιον που θα τους έβαζε συνεχώς σε ένα βάθρο και θα τους περιποιείται συνέχεια σε μεγάλο βαθμό! Δείχνουν την αγάπη τους, κάνοντας μεγάλες χειρονομίες, τους αρέσει να αγοράζουν ακριβά δώρα, να τους κάνουν συνέχεια κομπλιμέντα ή να τους βγάζουν για ένα ρομαντικό δείπνο. Θέλουν προσοχή και δεν τους αρέσει η ιδέα να είναι μόνοι και αδέσμευτοι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί επιθυμούν μια μακροχρόνια και πλήρη σχέση. Δεν ενδιαφέρονται πολύ για εφήμερες σχέσεις ή δεν συμμετέχουν στην κουλτούρα γνωριμιών μέσω online εφαρμογών. Θέλουν μια σοβαρή σχέση και είναι έτοιμοι να επενδύσουν τα πάντα στον σύντροφό τους.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.