ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν ζητούν ποτέ βοήθεια


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2021

Τα 3 ζώδια που δεν ζητούν ποτέ βοήθεια

Όλοι έχουμε φίλους που είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε, που μπορούμε να τους καλέσουμε στην μέση της νύχτας σε περίπτωση ανάγκης. Κάποιοι από αυτούς όμως δεν ζητούν ποτέ κάτι αντίστοιχο και όσο κι αν εσείς είστε εκεί για να τους βοηθήσετε, εκείνοι δεν πρόκειται να ζητήσουν τη βοήθεια σας. Ίσως είναι αρκετά περήφανοι ή ντρέπονται ή απλά είναι πολύ ευαίσθητοι γι’αυτό. Σε ποια ζώδια ανήκουν άραγε αυτοί οι άνθρωποι;


Παρθένος


Όταν χρειάζεστε βοήθεια, ένας Παρθένος θα μετακινήσει βουνά για να φτάσει σε εσάς και στη συνέχεια θα επιμείνει ότι αυτό που έκανε δεν ήταν τίποτα. Αλλά όταν το πρακτικό, σκληρό ζώδιο της γης χρειάζεται βοήθεια, τότε σιωπή ραδιοφώνου. Δεν είναι ότι οι Παρθένοι δεν εκτιμούν την προσφορά σας, αλλά προτιμούν να το κάνουν με τον δικό τους τρόπο. Έτσι την επόμενη φορά που θα δείτε τον Παρθένο φίλο σας να παλεύει, ζητήστε του να σας εξηγήσει το σχέδιο του και να σας δώσει έναν ρόλο στη λύση του προβλήματος του.


Ιχθύς


Όταν οι Ιχθείς χρειάζονται βοήθεια, τείνουν να περιμένουν έως ότου τα πράγματα έχουν βγει τελείως εκτός ελέγχου για να μιλήσουν. Η αδυναμία του Ιχθύ να επικοινωνήσει τα θέματα του μπορεί να οδηγήσει σε περιττό δράμα σε επίπεδο καταστροφής και τελικά αφήνει το γλυκό ψάρι να αισθάνεται εγκαταλειμμένο. Την επόμενη φορά που θα ξεφορτώσετε όλες τις ανησυχίες, τους φόβους και τα δεινά σας στον ιχθύ φίλο σας, σταματήστε και ρωτήστε τον πως είναι. Οι Ιχθείς κυριολεκτικά ξεχνούν τον εαυτό τους μερικές φορές κι έτσι τους υπενθυμίζουμε ότι τους επιτρέπεται να έχουν μια δύσκολη μέρα.


Υδροχόος


Παρόλο που έχετε πιθανώς πάρει μερικές από τις καλύτερες συμβουλές της ζωής σας από έναν πιστό φίλο Υδροχόο, όταν οι Υδροχόοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, εξαφανίζονται αντί να ζητούν βοήθεια. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν να απομακρύνονται ή να έχουν πολύ υπερηφάνεια, οι Υδροχόοι στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι. Όταν περνούν δύσκολα, το περνούν μόνοι τους και μόνο λίγοι εκλεκτοί επιτρέπεται να τους δουν σε τόσο ευάλωτη κατάσταση. Εάν ο φίλος ή ο συνάδελφός σας Υδροχόος έχει απομακρυνθεί πρόσφατα, στείλτε ένα μήνυμα για να δείτε αν είναι εντάξει. Ακόμα κι αν σας αφήσει στο διαβάστηκε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μπορεί τελικά να πάρει το μήνυμα ότι είστε κάποιος που μπορεί να εμπιστευτεί.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.