Τα ζώδια που γίνονται καλοί γονείς

The Jennettes
Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Το να γίνεις γονιός είναι μια πραγματικά τεράστια υπόθεση. Άλλοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να κάνουν οικογένεια και παιδιά, ενώ άλλοι το παίρνουν πιο αψήφιστα και μπορεί να αμφιταλαντεύονται για χρόνια για το αν θέλουν να κάνουν παιδιά ή όχι. Για κάποια ζώδια όμως είναι αυτονόητο πως θα κάνουν πολλά παιδιά και είναι σκοπός ζωής.

Ζυγός

Οι σχέσεις με στέρεες βάσεις είναι πολύ σημαντικές για τους Ζυγούς. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να κάνουν έναν γάμο που να βασίζεται στην αξιοπιστία και τη σιγουριά. Επίσης δεν τους αρέσει καθόλου η μοναξιά γι’ αυτό θα φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τα παιδιά και να τους μιλάνε για ενδιαφέροντα θέματα για να τους κινήσει το ενδιαφέρον. Λόγω της δικαιοσύνης που πρεσβεύει ο Ζυγός θα φέρεται το ίδιο σε όσα παιδιά κι αν κάνει και δεν θα αφήσει κανένα να αδικηθεί.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γενικά ένα οργανωτικό και συγκροτημένο ζώδιο. Παίρνουν πολύ σοβαρά το θέμα ενός παιδιού και θέτουν ρεαλιστικούς στόχους. Είναι πολύ καλοί στον αυτοέλεγχο, αλλά και στο πως να χειρίζονται τους άλλους ανθρώπους ενώ επίσης κάνουν και μακροπρόθεσμα σχέδια. Είναι πάντα εκεί να ακούει τα συναισθήματα των παιδιών του, να τα συμπονεί και να τα συμβουλεύει. Το μόνο του μέλημα είναι να έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γεννημένος ηγέτης και αυτό τον κάνει εξαιρετικό γονιό. Επικεντρώνεται στους στόχους και γι’ αυτό θα δώσει στα παιδιά του όλα όσα χρειάζονται, όπως και είναι ικανός να τους λύσει όλα τα προβλήματα χάρη στην ευστροφία του. Η αγάπη του Καρκίνου για τη ζωή τον κάνει να είναι πάντα μέσα στην ενέργεια και τη ζωντάνια και έτσι όσα χρόνια και αν περάσουν είναι πάντα κοντά στα παιδιά του και μπορεί να διασκεδάζει μαζί τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι οι πιο σταθεροί και λειτουργούν ως στήριγμα για τα παιδιά τους. Τους ενδιαφέρει να δημιουργούν σταθερούς δεσμούς και είναι αφοσιωμένοι στην οικογένεια. Η ευτυχία τους είναι να προσφέρουν στην οικογένεια και η σταθερότητα του χαρακτήρα τους τους καταστεί σταθερές φιγούρες για τα παιδιά.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits