ΖΩΔΙΑ

14/3: Η υπομονή είναι αρετή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Μαρτίου 2021

14/3: Η υπομονή είναι αρετή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Τα ζώδια της ημέρας

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σήμερα μας φορτίζει με ενέργεια αλλά η παρουσία του Χείρωνα μας διδάσκει πως η ανυπομονησία δεν θα φέρει το αποτέλεσμα που προσδοκούμε. Μας δείχνει τον μοναδικό δρόμο προς την επιτυχία, ο οποίος χρειάζεται να έχουμε υπομονή για να τον διαβούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας προσθέτει θάρρος και ανεβάζει τους παλμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, το μόνο που μπορεί να σας κρατήσει πίσω αυτή την στιγμή είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητές και τις δυνάμεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σταθείτε μπροστά σε ότι προκύψει σήμερα κρατώντας διπλωματική στάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ακαμψία και το πείσμα δεν βοηθούν στην εξέλιξη ενός πράγματος και το γνωρίζετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, εμπόδια ή δικές σας ανασφάλειες μπορεί να σας αποδυναμώσουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η αμφισβήτηση είτε έρχεται από εσάς είτε από άλλους είναι ένα ενδεχόμενο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι το οποίο το αποτέλεσμα του θα έρθει μέσα από την ομαδική εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Σκορπιούς, οι άνθρωποι που μπορούν αυτή την στιγμή να σας βοηθήσουν σε κάτι που θέλετε να ολοκληρώσετε χρειάζεται να νιώσουν οικεία μαζί σας και ελεύθεροι να εκφράσουν την άποψή τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οποιαδήποτε βοήθεια σας προσφέρεται, είναι καλό να την δεχτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. είναι σημαντική ενέργεια σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, προσπαθήστε να διευκολύνετε από μέρους σας όποια επικοινωνία προκύψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το ενεργειακό φορτίο σήμερα μοιάζει πιο βαρύ από άλλες ημέρες.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μεγαλύτερη αξία έχει ο τρόπος που κάνετε κάτι παρά το αποτέλεσμα που θα φέρετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.