ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο πιστά ζώδια είναι αυτά


The Jennettes

27 Μαρτίου 2021

Τα 3 πιο πιστά ζώδια είναι αυτά
Οι πιο πιστοί του ζωδιακού κύκλου

Κι ενώ μόνο ο χρόνος μπορεί να πει εάν κάποιος είναι αληθινά άξιος εμπιστοσύνης, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι τα πιο έμπιστα και που μπορεί να κάνουν ευκολότερο το να αισθάνεστε κι εσείς σίγουροι μαζί τους.

Αυτά είναι τα ζώδια που εκτιμούν περισσότερο την ασφάλεια σε σχέση με την εξερεύνηση, και που, οι ίδιοι, δυσκολεύονται να αφήσουν τους ανθρώπους να φύγουν. Θέλουν να γνωρίσουν πρώτα πολύ καλά τους συντρόφους τους πριν δεσμευτούν, οπότε όταν προχωρούν τη σχέση, το εννοούν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Η εξαπάτηση είναι αντίθετη σε όλα όσα αντιπροσωπεύει ο Καρκίνος, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Κυριαρχούμενος από το φεγγάρι, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με το συναίσθημα, ο καρκίνος είναι ιδιαίτερα ευάλωτος. Ως αποτέλεσμα, αργούν να ανοιχτούν και έχουν την τάση να δοκιμάζουν και να ελέγχουν κάποιον, προτού εξετάσουν το ενδεχόμενο να το κάνουν. Ο Καρκίνος επιθυμεί ασφάλεια και έναν σταθερό σύντροφο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Όπως και το έτερο ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο, ο Σκορπιός προστατεύει την ευαίσθητη καρδιά του κάτω από ένα σκληρό εξωτερικό περίβλημα. Το να μπορέσεις να περάσεις αυτές τις άμυνες είναι μια πρόκληση, καθώς η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη γι’ αυτό, αλλά πρέπει να την κερδίσεις. Ο Σκορπιός είναι φυσικά μυστηριώδης και επιλέγει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, πιστεύοντας ότι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο. Το γεγονός αυτό του κάνει πολύ δύσκολο να πιστέψει τις πραγματικές προθέσεις τους. Μόλις είναι σίγουρος για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου του, ο Σκορπιός τα δίνει όλα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο αφοσιωμένος είναι ένας Σκορπιός, αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα εάν αισθανθεί προδομένος.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Αιγόκερως παίρνει τη δέσμευση πιο σοβαρά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνήτης τους, ο Κρόνος, έχει να κάνει με τη δομή και το νόμο. Έτσι, όταν δίνει το λόγο του, το εννοεί στον πυρήνα του. Αυτό το ζώδιο έχει επίσης μια πιο παραδοσιακή εικόνα των σχέσεων. Ο Αιγόκερως είναι πολύ επιλεκτικός για το σε ποιόν δίνει την καρδιά του (και ίσως ακόμη πιο σημαντικό, το χρόνο του). Αναζητεί έναν σύντροφο που βελτιώνει τη ζωή του και τον βοηθά να επιτύχει τους στόχους του και η εύρεση του μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Όταν βρει αυτό το άτομο, δεν πρόκειται να το πετάξει για χάρη κάποιας περιστασιακής σχέσης.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.