ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που είναι δύσκολο να καταλάβεις τι σκέφτονται


The Jennettes

4 Απριλίου 2021

ραντεβού

Το να προσπαθείτε να ερμηνεύσετε με ακρίβεια τη συμπεριφορά κάποιου που ακόμα δεν γνωρίζετε καλά δεν είναι εύκολο. Μπορεί να βγείτε ραντεβού με κάποιον που με την πρώτη ματιά φαίνεται αδιάφορος ή υπερβολικά επιφυλακτικός στην πραγματικότητα όμως μπορεί να απλά να χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο πριν ανοιχτεί. Τότε το πιθανότερο είναι το ραντεβού σας να ανήκει σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια. Πως μπορείτε λοιπόν να σπάσετε τον πάγο;

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης. Το να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό του δεν είναι ποτέ εύκολο. Αν και μπορεί να παρεξηγηθεί ως απόμακρος ή τρομακτικός, οι πιθανότητες είναι να προσπαθεί απλώς να αποφασίσει αν είστε αξιόπιστη ή όχι. Η απόκτηση της εμπιστοσύνης αυτού του εγγενώς καχύποπτου ζωδίου απαιτεί υπομονή, συνέπεια και ειλικρίνεια.

Αιγόκερως

Στα πρώτα στάδια της γνωριμίας με έναν Αιγόκερω, μπορεί να φαίνεται υπερβολικά επιφυλακτικός, αλλά μην ξεγελιέστε από την υποτονική συμπεριφορά του. Κάτω από το ψύχραιμο και ήρεμο παρουσιαστικό του είναι μια θορυβώδης, πνευματώδης και ευχάριστα απρόβλεπτη ψυχή. Το τέχνασμα για να κάνετε έναν Αιγόκερω να αισθάνεται αρκετά άνετα για να ρίξει τις άμυνες του είναι να του δείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. 

Καρκίνος

Οι καρκίνοι έχουν τόση αγάπη να δώσουν, αλλά δεν θα σας το δείξουν ποτέ από την αρχή. Αυτοί οι απελπισμένοι ρομαντικοί θέλουν όσο τίποτα να δώσουν την καρδιά τους, ωστόσο, η εξαιρετικά ευαίσθητη φύση τους, τους κάνει να κρύβουν το πόσο ευάλωτοι είναι. Αντί να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, τείνουν να παγιδεύονται προσπαθώντας να φανούν δυνατοί ή με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Μόλις όμως τους κάνετε να μιλήσουν για τους φίλους και την οικογένειά τους, η ζεστή τους φύση θα αποκαλυφθεί. 

Παρθένος

Όσον αφορά την ανάγνωση ενός Παρθένου, ίσως είναι καλή ιδέα να αποδεχτείτε ότι θα είστε σε μία συνεχή σύγχυση. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι αγαπάει τους κανόνες, είναι πρακτικό και αναλυτικό και ενώ κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι αρνητικό, μπορεί να το κάνει να φαίνεται σκληρό ή επικριτικό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Παρθένος θέλει στην πραγματικότητα να βοηθήσει. Συχνά, δεν συνειδητοποιεί καν ότι είναι κρύος ή απόμακρος. Αλλά, αν μπορέσετε να τον κάνετε να γελάσει, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να χαλαρώσει.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.