ΖΩΔΙΑ

Tα 3 πιο φιλόδοξα ζώδια


The Jennettes

11 Απριλίου 2021

Tα 3 πιο φιλόδοξα ζώδια

Μερικές φορές, η φιλοδοξία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αρνητικό τρόπο από κάποιους ή να γίνει τόσο έντονη που να καταβάλλει κάποιον και να επηρεάσει τη συμπεριφορά του αρνητικά. Χρειαζόμαστε φιλοδοξία για να βγούμε από το comfort zone μας, αλλά η νίκη δεν είναι τα πάντα.

Λέων

Σας κυβερνά ο ήλιος και πάντα ονειρευόσασταν να δείτε το όνομά σας φωτισμένο, να κερδίσετε κάθε βραβείο ή να γίνετε το πιο αγαπητό πρόσωπο. Αυτό που πυροδοτεί την επιθυμία σας για αναγνώριση και επιτυχία είναι η φιλοδοξία σας. Προσπαθείτε απεγνωσμένα να ανταγωνιστείτε κάποιον και δε θέλετε να ζείτε στη σκιά.

Αιγόκερως

Δεν είναι ότι θέλετε να είστε οι καλύτεροι. Είναι ότι ξέρετε πως είστε οι καλύτεροι ή πως έχετε τις πιθανότητες να γίνετε. Γιατί να θέλετε να το χαραμίσετε αυτό; Σας κυβερνά ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της ωριμότητας και προσπαθείτε πάντα να εξελίσσεστε και να γίνεστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Ξέρετε πως είστε καλοί αν έχετε τη θέληση να δουλέψετε, γι' αυτό η φιλοδοξία σας είναι πάντα ρεαλιστική.

Κριός

Είτε κάνετε ό,τι μπορείτε για να πετύχετε κάτι, είτε δεν κάνετε απολύτως τίποτα. Αν δεν υπάρχει πάθος στα πλάνα σας δεν θα τα είχατε κάνει εξαρχής. Το ζώδιό σας σχετίζεται με τον πρώτο οίκο του εαυτού και συνεχώς αναφέρεστε στο ποιος ειστε, που βρίσκεστε και ποιοι θέλετε να είστε. Αν δεν είναι αυτό φιλοδοξία, τότε τι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.