ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες


The Jennettes

17 Απριλίου 2021

κορίτσια που μιλούν

Είτε μιλάμε για επιλεκτική παράλειψη κάποιων γεγονότων είτε για μία ιστορία που βγάλαμε από το μυαλό μας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι έχουμε πει ψέματα από καιρό σε καιρό. Μπορεί να ήταν για να προστατέψουμε τα συναισθήματα κάποιου ή για να αποφύγουμε μία υποχρέωση για το Σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα έχει συμβεί. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που λένε ψέματα με μεγάλη ευκολία, χάρη στις ικανότητες τους για εξαπάτηση που θα έπαιρναν ακόμη και Oscar.

Δίδυμος

Τα δίδυμα του ζωδιακού κύκλου είναι γνωστό ότι δημιουργούν εξαιρετικά ωραία ψέματα. Χάρη στη διπλή προσωπικότητά τους, μπορούν να μετατοπιστούν απρόσκοπτα από το ένα χαρακτήρα στον άλλο σε μία μόνο στιγμή. Οι Δίδυμοι είναι χειριστική και μπορούν να σας εμπλέξουν στον ιστό της εξαπάτησης. Έχουν ακόμη και την παράξενη ικανότητα να κάνουν οτιδήποτε πιστευτό, μόνο αλλάζοντας προσωπικότητα. Το λυπηρό είναι ότι μερικές φορές αυτά τα μικρά (ή μεγάλα) ψέματα μπορεί να ξεφύγουν από τα χέρια ενός Δίδυμου και όλα να καταρρεύσουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. 

Ζυγός

Εάν έχετε γνωρίσει ποτέ έναν Ζυγό, θα ξέρετε ότι μπορούν να γίνουν τρομερά γοητευτικοί. Είναι απίστευτοι χειραγωγοί και μπορούν να δημιουργήσουν μια ιστορία από το μυαλό τους σε ένα μόλις λεπτό. Μέρος της γοητείας τους είναι το να είναι επινοητικοί και δημιουργικοί όταν πρόκειται να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους. Έτσι, αν θέλουν να αποκτήσουν κάτι που έχουν θέσει το μυαλό τους ή αν δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν τις λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής, οι Ζυγοί δεν είναι ακριβώς οι πιο ειλικρινείς άνθρωποι εκεί έξω.

Ιχθύες 

Ναι, οι συναισθηματικοί ιχθύες μπορεί να είναι αρκετά απατηλοί όταν πρόκειται για εξαπάτηση. Παρόλο που στην επιφάνεια οι ιχθύες μπορεί να μοιάζουν ευάλωτοι, μην ξεγελιέστε από την αθωότητά τους. Αυτό συμβαίνει επειδή τα συναισθήματά τους υπαγορεύουν τα περισσότερα από όσα λένε και συχνά ψεύδονται για να μοιάζουν θύματα σε ολόκληρο το σενάριο. Εάν αντιμετωπίσετε ποτέ ιχθύες για τους αναλήθειες τους, να είστε προετοιμασμένοι για κατηγορίες θυμάτων. Οι ιχθύες ξέρουν ακριβώς πότε λένε ψέματα και πώς να πάρουν ό, τι θέλουν σχεδόν από κάθε κατάσταση.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.