ΖΩΔΙΑ

18/4: Ακούστε την εσωτερική σας φωνή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 


Γεωργία Σταύρου

17 Απριλίου 2021

18/4: Ακούστε την εσωτερική σας φωνή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 
Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας. Η τάση να χαθούμε μέσα στην προσπάθεια ταξινόμησής τους θα είναι παρούσα και η τάση να αποδίδουμε μεγαλύτερη σημασία στους οικογενειακούς δεσμούς επίσης αισθητή. Παρόλα αυτά ο συντονισμός με ότι ζητά η ψυχή μας μακριά από παλαιωμένες πεποιθήσεις θα είναι το ιδανικό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού ενδέχεται να κινητοποιηθούν έντονα και θα χρειαστεί να κρατηθούν οι ισορροπίες όπου αυτό κρίνετε απαραίτητο να γίνει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, τα όρια και το πλαίσιο μπορεί να μην είναι εύκολο να μπουν σήμερα αλλά θα είναι απαραίτητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα τις απαιτήσεις της ημέρας, είναι καλή ημέρα για ξεκούραση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα τα συναισθήματα έρχονται πάνω από τα υλικά αγαθά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν χρειάζεται να πάρετε την έγκριση κανενός σχετικά με αυτό που νιώθετε ή κάνετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ο σκοπός είναι να συντονιστείτε με τις δικές σας επιθυμίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα εάν έρθει επιβεβαίωση από άλλους ανθρώπους σχετικά με κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή, εσείς θα πρέπει να εμπιστευτείτε την δική σας εσωτερική φωνή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, ενδέχεται να μην έχετε διάθεση για πράγματα τα οποία νομίζατε πως θα σας ενθουσιάσουν σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα ενδέχεται να πέσουν στο τραπέζι προς διερεύνηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα έχετε την δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα πίσω από τις λέξεις που ακούτε και τις καταστάσεις που βιώνετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι εμπνεύσεις σήμερα μπορεί να είναι πηγή δημιουργίας εάν συντονιστείτε με κάτι που θέλετε πολύ να φέρετε στην ζωή σας αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.