ΖΩΔΙΑ

25/4: H λογική χρειάζεται να επικρατήσει σήμερα


Γεωργία Σταύρου

24 Απριλίου 2021

25/4: H λογική χρειάζεται να επικρατήσει σήμερα

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή και οι δυσαρμονικές τους όψεις με τον Κρόνο φέρνουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα εάν νιώθουμε εγκλωβισμένοι σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο για αρκετό καιρό. Η Σελήνη στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού θα προσπαθήσει να εναρμονίσει τις καταστάσεις όπου η “λογική” θα πρέπει να επικρατήσει για όφελός μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια λογική σειρά πριν εναντιωθείτε σε κάτι που ενδέχεται να σας ενοχλήσει σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Πανσέληνος της Τρίτης σας επηρεάζει άμεσα και ήδη έχει αρχίσει να σας κινητοποιεί συναισθηματικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, πολλές σκέψεις σήμερα τριβελίζουν το μυαλό σας και δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να βγάλετε εύκολα άκρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στον ζώδιο σας και η Σελήνη να κινείται σήμερα σε πολύ προσωπικό τερέν, ενδέχεται να φέρουν προκλήσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, έντονα κινητοποιημένη η σημερινή ημέρα και θα πρέπει να προγραμματίσετε καλά τα σχέδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό είναι να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά σε σχέση με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η επερχόμενη Πανσέληνος στο ζώδιο σας έχει ήδη αρχίσει για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα παρόλο το έντονο ενεργειακό φορτίο εσείς μπορείτε μέσα από την καλή και πρόθυμη από πλευράς σας επικοινωνία να κινηθείτε αποτελεσματικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να δημιουργήσετε και να νιώσετε γειωμένη/ος ενεργοποιείται έντονα με την Πανσέληνο της Τρίτης και είναι κάτι που το νιώθετε ήδη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας αναστατώσει ή να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα αξιών και ασφάλειας είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.